Arkadaşlar cok buyuk dert olmamakla birlikte canımı cok fazla sıkan bir konu. Ben herhangi bir şeyi kendim istediğim icin yaparım. Fakat sevgiliyken ablam rahatsız ablamı ara,doğum gunu ara demeler bitmedi. Başta anlamadım aradım gecmiş olsun veya doğum gunu kutlamak icin.
Kurban bayramında yaşadığımız bir olay var annesi babası bizim eve geldiler yemek hazırlandı , beni cekti kenara "bir şey soyleyeceğim kızma git annemle babama ihtiyacları var mı sor" dedi. Neyi soracağım yemek hazırladık yiyorlar benim canımı sıkma dedim diye morali bozulmuş gibi surat astı. Başlarında bekleyeceğim ona gore. Asla taviz vermek istemiyorum bu konularda, cunku kendi yapmadığını benim yapmamı bekliyor. Ben bir kez bile ailemden birini ara demedim. İsteyen duşunur arar zaten.
Anneler gununde ozel gunlerde kendi isteğimle arıyorum hediyesini alıyorum.
Duğun hazırlıklarını yaparken başka bir şehre gitmemiz gerekiyordu gittik işlerimizi hallettik donerken annem icin guzel bir kıyafet gordum anneme alayım dedim. "Benim anneme de al" dedi. Bende "sen al ben neden alıyorum" dedim. Sen al ben sana anneme aldığını oderim dedi. (Tabi ki odemedi) İnanın parasından değil kendisinin yapmadığını bana yaptırmaya calışıyor.
Şuana kadar hic anneler gununu dahi kutlamamış bir insan. Bunların hepsini soyledim , cok kıymetliyse şimdiye kadar yapsaydın. Benden neden bekliyorsun,anneme ne alsam anneme de diyor. Kendin duşun yap diyorum artık, epey zamandır bu konudan tartışmadık, duzeldi sanıyordum.
Annesi bugunlerde rahatsız neredeyse her gun arayıp soruyorum. Dun bir mesaj "annemin morali cok bozuk aramanı rica ediyorum yazmış kızma falan demiş." Duvara anlatsam anlar bu adam anlamıyor. Şimdi konuşmuyorum bana yazma seninle konuşmak istemiyorum dedim. İnanın bıktım bu huyundan en sonunda "ana kuzususun madem evlenme, dizinin dibinde otur" bile dedirtti bana. Bir sure duzeliyor yine aynı oluyor.