Merhabalar
Zihinsel engelli bir kardeşim var, ozel bir cocuk ve uğraşması cok zor ve beni psikolojik olarak yıpratıyor.Sinir krizi geciriyor vs ilac kullanıyoruz ancak bir fayda goremedik her ay doktordayız.
Bununla birlikte ozel yaşamımda tam boşandım rahatladım derken yeni biri girdi hayatıma. Bundan 8-9 ay once. İlk başlarda ufak tefek kıskanclık yapıyordu son zamanlar dozunu arttırdı surekli uzerimde baskı kurmaya calışıyor.Sebebi ise seni cok seviyorum her şeyden kıskanıyorum oluyor.
Sinirli ve şiddet yanlısı olmaya başladı birkac kez bana el kaldırmaya curet etti patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyor yapısı oyle ben birkac kez ayrılmaya calıştım. Kavgalarımız ise hep olmayan şeyler yuzunden yok şu adam sana mı baktı yok bu adamı sen tanıyor musun yok garsona teşekkur ettin yok bugun gezmeye mi gittin. Bir daha yapmayacağım değişeceğim duzeleceğim deyip doktora gidip ilac kullanmaya başladı. Doktor 1 ay sonra kontrole cağırmış. Birkac gundur ilacları kullanıyor ancak bu tur ilaclar etkisini hemen gosteren ilaclar değil ve ben bir yandan kardeşimle uğraşırken bir yandan da bunlarla uğraşıyorum. Ve artık dayanamaz duruma geldim cok sabırlı bir insanım cok affediciyim, merhametliyim iyiyim hoşum ama ilerisini de duşunmek zorundayım.
Benimle evlilik hayalleri kuruyor, ama evlenirsem ne olacağını tahmin bile etmek istemiyorum. Bu arada 2 yıldır gittiğim psikoloğa gitmemi yasakladı. Erkek olduğu icin ))) gidersem adamın odasını basar ve olay cıkarır biliyorum.
Kurtulmak da kolay olmuyor her seferinde binbir ozurle geliyor.
Yorumlarınız icin şimdiden teşekkurler