Herkese merhaba,
Rahatsız edici bir konu olacak şimdiden ozur dilerim..
Bundan yaklaşık 2 sene once bir ilişkim oldu. 1,5 sene kadar surdu.
Toydum, cok ilişkim olmamıştı ve kendime guvenim hic yoktu.. Belki hala oyle ama... uğraşıyorum.
İlişkimiz hic iyi gitmiyordu onu sevmiyordum ama yalnızlıktan korktuğum icin, tum arkadaşlarımın da sevgilisi var diye devam ettim.
Evet sacma.. Bugun olsa yapmam.
Daha sonra bir gun, twitterdan eski kız arkadaşını arattığını gordum nedense cok icime oturdu kız onu aldatmış,
cok ofke doluydu ona... Ben de ilişkiyi bitirdim. Ertesi gun eskiden goruştuğum biriyle goruştum... Cok hırslanmıştım.
Hataydı, bugun olsa yine yapmam. Daha sonra kendisi bir şekilde bunu oğrendi, (detay yazmıyorum ama telefonuma sızmış,konu uzun olmasın diye)
Olduğum yeri arkadaşımdan oğrenip gelmiş, fiziksel bir kavgaya donuştu malesef 1 gun once ayrılmış olsak da aldattığımı soyledi, kufurler gırla... Hatta malesef oyle ki,
kulak zarım zarar gormuştu.En yakın arkadaşıma yazıp iftiralar attı bana. Kendisi ile engelleştik konuşmadık hic.
Benim o gunden sonra konuştuğum hic kimseyle ilişkim yurumedi. Hep su sebeplerden bitti. Yuzum gulmedi... Kendimi sucluyorum, birini uzdum,
karşılığı bu diye.
Diyorum ki, kul hakkı mı yedim? Helallik isteyemem asla helal etmez... Enerjimi mi tıkadım? Dua ediyorum, bağ kesme meditasyonları yapıyorum ama
icimdeki ağırlığı atamadım.
Cok ozur dilerim herkesten uzun konum icin. Keşke yaşanmasaydı bugunku aklımla asla yapmam ama bir oneriniz var mı?
Gecmişten kopamıyorum...