Selam kknın guzel kadınları size danışmak istediğim bir derdim var. Bu evime taşınalı iki bucuk sene oldu hic ısınamadım hic sevemedim eski evime aşıktım o kadar mutlu huzurluydum ki... başlarda o evi ozlediğim icin alışamadığımı duşundum ama iki bucuk senede asla sevemedim bu evi bu şehri burda yaşamak istemiyorum. Tayin istediğimiz buraya geldiğimiz gunden beri pişmanım buyuk şehire alışamadım sevemedim. Annemler ve eşimin yakınlarıda burda yaşıyor onlara gittiğimde gayet huzurluyum aslında ama kendi evimde icim daralıyor iş yapmak suslemek bile gelmiyor icimden. Birde buraya taşınalı televizyonumuz, bulaşık makinemiz ve daha bir suru eşyamız bozuldu kırıldı keyfini suremedik ustelik yenilerdi. Surekli banyonun biryerleri bozuluyor. Komşularımdan zaten cok rahatsızım o konu bambaşka. . En son annem bu ev size hic iyi gelmedi taşının dedi. Biraz araştırdım evlerin enerjisiyle alakalı durumlar yaşayn olmuş. Boyle birşey yaşayan var mı? Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Okuyanlara teşekkurler şimdiden