Merhabalar herkese oncelikle aranıza yeni katildim, sevgilim 32 ben 26 yasindayim. 2 yıl once kizlarsoruyor.com dan tanışmıştık. Başıma hic boyle bir şey geleceğini bilmezdim ama adamla konuştukca konuştum, buluştuk tanıştık sevgili olduk. Ayrı şehirlerdeyiz o Ankara'da ben Antalya'da yaşıyordum oğrenciydim o zamanlar. Şimdi calışıyorum istanbul dayım. Bana mezun olsan anında takicam yuzuğu derdi hep ama oyle bir şey olmadı tabi. O zamanlar da toyluk tabi heves edip beklentiye girmiştim. Sonra is hayatına girdikce cevresinden cekindigini hissettim rahmetli annesi seni kim zehirliyor filan demiş babası ne işin var Antalya'ya gidip duruyorsun boşuna para harciyorsun vs dermiş. Gel zaman git zaman İstanbul'da yalnız yaşamaktan aşırı bunaldım ve ayda 2 kere haftasonu goruştukten sonra Ankara'ya donmesi bana ağır gelir oldu. Ne olucaz dediğimde ben de duşunmedim yerin surekli değişiyor dedi cunku pandemiden dolayı ailemin evine Antalya'ya geldim burdan calisiyorum. Nisan da tayin isticem yanına dedi. Sonra aniden annesi vefat etti. Tabi işler iyice kotuye sardı. Taziyeye gitmek istedim once gel dedi yanımda olmanı isterim dedi sonra da ailem hoş karşılamaz dedi. Annem beni uyarmıştı Allah şifasını versin ama kapılma bu kadar dedi.. neyse zaten gorusememeye başladık tlfnda en son 5 gun once konusmusuz, tek tuk msj atar nobetteyim hastanedeyim der gecerdi. Dun gece iyice icerlendim kizlarsoruyora girdim bir baktım birilerini takip etmiş profil resmi değiştirmiş, xperi yukselmiş bu zamana kadar hep takılmış oralarda demek ki. Ben hesabımı silmiştim Google'dan linkten baktım. Sordum gece kandirmadim seni başkasıyla konuşmadım dedi. Daha once de tinder bildirimi gormuştum telefonunda 6 7 ay once. Keşke zamanında yuzune vursaydim, bana kullanmadım tinder dedi. Ben usteleyince ayrılmak istiyorum deyince tlfna indirdim uygulama neymiş diye baktım sadece dedi. Hala kizlarsoruyorda biriyle konuşup konuşmadığını acıklık getirmedi. Ben de mal mal annesi vefat etti ne yiyip ne iciyo diye kederleniyordum. Kendimi enayi gibi hissediyorum..