Kızlar perşembe duğunum oldu.duğunde kaynana benim annem ve arkadaşlarımın oturduğu masaya gelip benim oğlumun cok taliplisi vardı buna kısmet oldu demiş.Annem de benim kızımın da vardı soz olduktan sonra bilmeyenler gorucu gelmeye calıştı demiş.Ben bunu duğunde duydum annem de gelip eşime vedalaşırken soyledi bak annen bunu dedi gozun gibi bak kızıma.Herkesin icinde istenmeyen gelin pozisyonuna duştu dedi.Eşim de otele girince annesini aradı kızdı.Ertesi gun annesi bana ben oyle demedim .Onu biri uydurmuş senin annen okumadığı icin boyle konuşuyor dedi.kaynana oğretmen emeklisi.Ben de annem okusaydı senden benden Zeki daha iyi yerlerde olurdu onemli olan insan olmak.Okumak cahilliği alır bazı şeyler baki kalır dedim .Kızlar kaynanam insanlara tepeden bakan biri.Bohca felan verdi icinde lif havlu vardı bak cok guzel sana veriyorum hepsini dedi.Ben de bozulsun diye guldum anne dedim bunlar mı guzel sen benim annemin yaptıklarını gorsen cok şaşırırsın demekki ama sağol kullanırım dedim.Anneme laf ettiği icin cok zoruma gitti kızlar laf soktum soktum geldim .Eşim sağolsun hep destekledi beni arkamda durdu.Kuaforu kendi buldu nasıldı dedi en guzel yeri buldum.Cok kotuydu sadece maşa yaptı kuafor yarım topuz istedim beceremedi.Sacım salona girmeden dumduz oldu hep arkadaşlarım ne cimri kaynanan varmış ne hale getirmiş başka kuafor mu yokmuş diye dalga gectiler dedim bozdum kızlar baya hic yapmayacağım şeyleri soyletti.Anneme değil bana bir şey dese zoruma gitmezdi.Kimseye anlatamadım yeni bir şehre geldim arkadaşım yok ailem uzakta sizlerle dertleşmek istedim