Arkadaşlar merhaba..

Bundan 5.5 ay once yuzume herhangi bir şeye gerek yokken tamamen bilincsiz bir doktor secimiyle yağ enjeksiyonu yaptırdım,yaptırdığım gunden beri kan kusuyorum neredeyse,aylardır aynaya doğru duzgun bakamıyorum,kendime kızmaktan etrafıma karşıda gecimsiz bir insan oldum,hicbir şeye tahammulum kalmadı,butun pskolojim alt ust oldu.Bir yanak insanı bu kadar mı değiştirir,bu kadar mı kendi olmaktan uzaklaştırır,hala hayretler icerisinde kalarak cıkamıyorum işin icinden.Doktorlarla bir cozum var mıdır amacıyla cok goruştum birkac mantıklısı dışında hepsinden ucuk kacık oneriler geldi.Bir daha herhangi bir işlem yaptırmaya cesaret edemiyorum,ne steroid ne kortizon hepsinde daha buyuk rıskler var.İşin kotu tarafı erise bile eski halin gibi gozukmuyorsun,goz altlarımla hayatım boyunca problem yasamadım,şimdi morluklarla ve sarkmayla boğuşuyorum. Erisinler diye masaj yapmaktan yanaklarım ve goz diplerim ağrıyor,ağrılar gecsin diye surekli uyuyorum salak bir bumeranga donuştu bu durum.Off o kadar pişmanım ki ne yediğimin ne ictiğimin ne yaşamımın hicbir şeyimin keyfi kalmadı:/ şu işlemi yaptırmadan once sallan yuvarlan giden,oyle beni dibe sokucak kadar buyuk herhangi bir problemim olmadan hayat ilerliyordu.Şimdi inanın sabah bir hevesle kalkıp aynada gene aynı goruntuyu gorunce olesim geliyor hayattan soğudum,ne eriyolar mevcut değişiyor,ne de ben alışabiliyorum.

Boyle bir problem yaşayan ve buna cozum bulabilen var mı? ya da onerisi olan?