Merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir. Bugun gecmişte başıma gelen bir olay tekrar gundeme gelince yaşadığım ikilemi sizinle paylaşmak istedim.
Ben 8.sınıftayken yani yaklaşık 4 yıl oncesinde gittiğim dershanenin ozel okulu da vardı ve sahibi olan oğretmen arada bir keyfi olarak fen derslerimize girerdi. Bu detayları anlatıyorum cunku kendisi dershanede de saygın bir insandı geldiği zaman oğretmenler vs herkes peşindeydi adamın. Ben de o zamanlar yerinde durmayan yaramaz bir tiptim. Ağzımda laf yapınca hocalarla aram iyiydi bu hoca da beni severdi ve arada yanağımdan operdi ama bu tavrı sadece bana karşı boyleydi. Adam 40 kusur yaşında olunca haliyle ben de beni cocuğu gibi sevdiğini duşunurdum ve aklımdan hic gecmezdi boyle şeyler. Sonrasında bir gun yanağımı optukten sonra adam bildiğiniz yanağımı ısırdı. O anda şaşırdığımı ama anlam veremediğimi hatırlıyorum. Karşımdaki babam yaşında adam, oğretmenimiz ben de bu konularda cok safım. Neyse aradan 1 yıl falan gectikten sonra ben bu olayı anneme anlattım aslında yaşadığım gun bahsetmem gerekirdi hangi psikolojiyle boyle bir şeyi gormezden geldiysem artık. Annem cok şaşırdı ve sen tacize uğramışsın nasıl bahsetmezsin diye cok kızdı bana. Kimseyi aramadık o kadar zaman gecmiş diye zaten kimse de inanmazdı bence. Bugun dershaneden bir arkadaşımla konuştum uzun zaman sonra, o zamanki olayı anlattım ve bunun taciz olmadığını benim cok abarttığımı soyledi. Yani muhtemelen bunca zamandan sonra ne fark eder diyebilirsiniz ama ben merak ediyorum cunku aklımdan cıkmıyor yaşadığım şey. Yaşadığım sizce taciz miydi yoksa adam kucuk bir ihtimal ama cocuğu gibi gorerek mi boyle bir şey yapmıştı?