merhabalar orhan denilen bir adamla tanıstım ben 28 yaşındayım kendisi 35 yaşında adam evli 2 tane cocugu var ben adamla ilişki yaşıyorum 4 kez onunla beraber oldum yatttık fakat ben bu durumdan kendimi cok kotu hissediyorum vicdanım baya bi rahatsız orhanla her buluştugumuzda bana para veriyor beni hicbir zaman parasız bırakmıyor ne zaman paraya ihtiyacın olursa ben burdayım sadece araman yeterli diyor kosa kosa gelirim yardimina diyor orhan bulustugumuzda muzundan tut butun her cesit meyvesini alir yedirir bana cikolatisini aldi kendi elleriyle yedirdi bana parfunu aldı gumuş kolyesini aldı gecen bulustugumuzda canim kiymali borek cekti dedim gitti hemen aldi serpmr kahvaltısına goturdu 1poset abur cubur aldi yedim yani canım ne cekerse ceksin hemen alip yediriyor paramida eksik etmiyor fakat adam evli 2 tanede cocugu var karisini sevmiyormus ben ayrılmak istiyorum beni bırakmıyor butun hesaplarımı kapattırdı bana bende kapattım sıf orhan istedi diye karımdan goremedigim sevgiyi senden goruyorum diyor tabi ilişki bakımindanda 4 kez benle birlikte oldu yattı karımın yapamadigi iliskiyi sen yapiyorsun karimda goremediklerimi sende goruyorum diyor ama simdi siz diceksiniz kadinin yuvasini niye yikiyorsun yazik degilmi bende dicemki orhanin karisi karilik yapsin ben napabilirimki kocasini elinde tutsun bu benim sorunum degilki benlik bir durum yok sevgi gostersin benim gibi orhana karilik yapsin bak bakalim ozaman orhan bana bakiyormu yuzume bilene bakmaz ozaman haksizsam haksizsin diyin ama suda varki benim yaptigimda cok yanlis orhanin cocuklarinin rizkini yiyorum ama ben napabilirimki orhanda yedirmesin parasini bana sonucta ben zorlamiyorumki o yediriyor parasini bana ben ona daha cok zevk veriyormusum karisi veremiyormus belki ondan birakamiyor adam beni ben kac kez ayrilmak istedim ayrilmam birakmam seni dedi acıkcası bende orhanı coooook ama coook seviyorum belki karisindan daha cok seviyorum daha cok deger veriyorum bana bir akil verin napmam gerekli sizce