Merhaba oncelikle. Tanımadığım kişilere derdimi anlatmak kolay olacak galiba. Lutfen yargılamadan yorum yapın.
Biz eşimle 1 bucuk sene once tanıştık ve cok sevdik birbirimizi. Evlenme kararı aldık ama benim ailem onaylamadi yine de evlendim. Onun ailesi ise cok sevdi beni. Sevgiliyken surekli gezdik eglendik ve aramızda hicbir sorun yoktu. Tanıştığımız ilk gun onceki beraberliklerimi vs anlatmıştım ona. O da hic konusunu bile acmadı ve evlenirken omur boyu aramızda hic sorun olmayacak dedi. Ne zaman ki evlendik cok buyuk sorun oldu. Her kavgada ben almasam seni kimse almazdı ağıza alinmayacak kufurler etti ve şiddet uyguladı. İlk 6 ay boyle gecti. Aileme bir şey yansitmadim. En son aileme anlattım. Eşimden nefret ettiler. Surekli boşan dediler. Yaşadığımız şehirde mutlu olamadığımız icin başka şehire taşındık. 5 aylık hamile idim. Eşim artık beni karşısına alıp surekli senin sucun yok ben sana cok cektirdim hakkını helal et o zaman sevgili idik karım olunca hazmedemedim artık kendimi duzeltecegim diyordu. Eskiye gore coook mutluyduk. Ara ara yine oluyordu ama cok azalmıştı. Bir gece otururken geldi ağladı . Ben aile hayatı gormedim benim annemde babam da evladımda sensin ne olur beni bırakma bak cok duzeldim her şeyi yoluna koyacağım sadece seni mutlu etmek icin cabalayacagim dedi . Yalvardı resmen. Saplantılı bir şekilde cok seviyordu beni. Doğum yaptım. Annem geldi yirmi gun yanımızda kaldi. Bu hic senin anlattigin adam değil dort dortluk aile babası dedi. Geri dondu. Donduğu akşam bir konudan kavga cıktı. İki uc dakika surdu sadece. Ama yine iğrenc kufurler etti. Annem de beni tembihlemisti. En ufak tartışmada polisi arayacaksın nasıl sana vurmuş onceden bundan bosanacaksin dedi. Ben de oyle yaptım. Olanlar oldu. Ailem beni aldı başka şehre getirdi. Ev tuttu. Ve iki aylık kızım var. Cok masraf yaptılar. Ve 3 gun sonra anlaşmalı olarak bosaniyoruz.
Sorum şu sizlere. Eşim kendini cok cok duzeltti ama ailem ilk 6 ayı bildiği icin ondan nefret ediyor. Bir daha barışırsan onunla bizi oldu say diyorlar. Onların bu fedakarlıklarini hice sayamam. Cunku onların gozunde kızlarını doven kotu davranan bir adam var ve şu an kızımıza yeni hayat kuruyoruz o deli adamdan kurtulduk diye seviniyorlar. Ama benim gonlum hala onda ve cok seviyorum. Bu kadar şey yapılıyor şu an bana ama hic biri mutlu etmiyor. Dua ediyorum bir mucize olsun ailem bir kez daha desin diye. Eşim ve ailem dengesini kuramadım. Sorunlarimi cok yansittim. Kendiligimden bu adam duzelmez diyip de bosansaydim evet şu an mutlu olurdum. Ama icimde hep acaba kalacak. Ve bana yalvarmisken beni bırakma diye tam da o an bıraktım. Ben ne yapmalıyım