Ben yurtdışında yaşıyorum, gectiğimiz yıl taşındım. Onunla buraya geldiğimde tanıştık. Aşk gibi birşey oldu, cok guzeldi. 5 ay devam ettik adını bir turlu koymadığımız ilişkiye. Cok tutkulu yoğun başladı, hergun birbirimizi gormeden duramıyorduk.
Daha sonra yavaş yavaş goruşmelerimiz seyrekleşti hep yoğundu hep. Cok yakın oturmamıza ve %100 ozgur olmamıza rağmen haftada hatta bazen 2 haftada bir goruşuyorduk. Ama goruştuğumuzde de o kadar tutkulu ilgili ki.. Bi cok kez goruşme talebimi reddetti yorgun, yoğun ya da programı olduğunu soyluyordu. 5 dakika mesafede oturuyorduk birbirimize ama 1 hafta sonrasında falan randevulaşıyorduk... Bu arada hic kavga eden bi cift değildik. Ama tum bunlar cok yordu bu beni. aklımda hep acabalar oldu.. Başkası olma ihtimali de vardı aklımda, ama sonra peki neden ben hayatındayım? Bu ulkede oyle kolay ki, hergun biri ile tanışabilirsin, tek gecelik ilişki yaşarsın, uzun sureli yatak ilişkisi yaşarsın, ya da sevgili olursun, farketmez ama buna istediğin bir gun efor sarfetmeden ulaşırsın..
Benim bu durum kafamı cok yoruyordu, sonra bir mesajla ayrıldım, engelledim ve sildim. Ve bir daha acmadım engelini.
Aradan 6 ay gecti. Benim hic sosyal medyam yok. Linkedin'den bulmuş beni, mesaj attı. Engelini acmamı birşey konuşmak istediğini soyledi.
O kadar notr hissetmeye başlamıştım ki ona karşı coktan beri. Hic bişey yoktu icimde. Amaaan ne olacak ki, ne dicek acaba diye, ne istek ne de kin olmadan, kafamda kurmadan actım engelini.
Ozurler diledi. Hayvanlık ettiğini soyledi. Ozlediğini ve benim ne hissettiğimi cok iyi anladığını soyledi. Pişmanlığını dile getirdi. İşe cok saplantılıydım kendimi kanıtlamaya calışıyordum, ayrıca en son ilişkim cok uzun zaman onceydi ve sanırım unuttum nasıl oluyordu dedi. Ayrılığımızdan sonra başına bişeyler girmiş, corona falan olmuş, evini değiştirmek zorunda kalmış, bi kac kişi ile beraber yaşıyordu. Bazı ekonomik şeylerde olmuş, o yuzden bu kadar araya zaman girmiş. Şimdi hazır hissetmiş ve yazmış.
Cok inandırdı kendine.
Buluştuk, gozleri dolu dolu gibiydi. Bir suru keşke li cumle kurdu. Nasıl telafi edeceğini anlattı. Benimde icim kıpırdandı.
İkna oldum, başladık..
3 hafta oldu şimdi ama adam aynı adam oldu gene?
Bir suru bir suru plan yaptı hayal kurdu hic susmadı, 3 gun arka arkaya haftaici olmasına rağmen buluştuk. Hep heyecan doluydu. Sonra, 3 gunde bir goruşmeye başladık. Şimdi ise 10 gundur gormuyorum. Hergun yazmama rağmen bişeyleri var. O hayaller, planlar da cop oldu yine. Bi şekilde kaynattı ve hicbiri gercekleşmedi, gercekleşmiyor.
Anlamıyorum o kadar cok imkanımız var ki. Kısa tatiller, yuruyuşler, sporlar, akşam yemekleri, yapabileceğimiz o kadar aktivite var ki. Yanyanayken de hepsinin hayalini planını kuruyoruz ama gercekleştiremiyoruz hep yoğun.. Oda calışıyo, bende.. Aynı saatlerde bitiriyoruz işimizi.. Benden daha ağır bir iş yaptığını duşunmuyorum.. Hic bişey yapmasak, hic vaktimiz olmasa beraber uyuruz kabul.. Ama 10 gundur yine goruşemedik..
Anlamıyorum, bir yandan bu kadar icten olan adam, bir yandan neden bana bu kadar uzak?
(Balık burcu bu arada, bu detayla ilgilenen olursa)

Bu arada aynı ulke de başka bir şehirde cok iyi bir iş buldum, bu haftasonu taşınıyorum. Ben karmaşık duygular yaşıyorum, biraz buruk. Cunku beraberken cok guzel vakit geciriyoruz ve doyamadım. Ama gidiyorum. O ise cok mutlu. O kadar mutlu olması sinirimi bozuyor.