Merhaba arkadaşlar, icinden cıkamadığım konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla uc yıldır birlikteyiz o Ankara ben İstanbul'da yaşıyorum. Kısa sureli bir ayrılığımız oldu oncesinde birkac ayda bir gelen kişi şuanda hic gelmiyor İstanbul'a. Uzun zamandır projelerim var diyip durdu neyse projeleri işi var dedim. Korona yuzunden belki gelmiyordur gibi duşundum keşke oyle olsa. Ay başında bi akrabalarının nikahına projeyide bırakıp korona demeden gitti. Uzerine ailen mi istemiyor dediğimde hayır ailem istiyor fakat ailelerin rızasıyla olsun diyorlar. Ben abime babama erkek arkadaşımla buluşuyorum diyip bilgileri olacakmış oyle gelebilirmiş yoksa ailem rıza gostermiyo onlarrın rızası olmadan gelemem diyor. Bunun oncesindede durum boyleydi geliyordu. Napıyosam işin icinden cıkamadım. Aileside eğer aileler arası goruşme olursa izin verirmiş sanki ben erkeğim o kız. Nişan olsa bile babam abim buluşmama izin vermez yalnız ve banada babama soylemek etik gelmiyor. İşin icinden cıkamıyorum. Ben mi yanlış duşunuyorum onlarmı. Şu olayı yorumunuza bırakıyorum