Merhaba,
Bu yazıyı ozenle yazmam gerekiyor cunku tum sosyal platformda paylaşmam gerekecek.
Gelelim konuya..

Buzzmyvideos, haksız para aklayan ve akladığı parayı odemeyen bir partnerlik sistemidir.
İceride paranız mı kaldı? Odemesi imkansız.
Mail mi attınız? Cevap vermesi imkansız.
Partnerlikten mi ayrılacaksınız? Ayrılmanız imkansız.
Ne odeme yapıyor nede seni partnerlik cıkartıyor.
2 milyon izlenim alan kanalımı partnerden cıkartmak istedim, beni gizli numaradan arayıp hesap bana mı ait diye kontrol etmeye calıştı. Bunun uzerine 20 30 tane farklı gunlerde mail attım ama partnerlikten cıkartmadılar. 2 milyonluk kanal cop oldu kapattım.

Şuanda bi kanalım hala bu kevaşelerin elinde, odeme yapmıyor. Partnerlikten de cıkarmıyor. Allah belasını tez zamanda versin.

Sakın ola BuzzMyVideos Partnerliğe katılıyım demeyin. Katılanada mani olun. Sabah akşam bela okuyorum sizede zarar gelsin istemem.

EK olarak tum yorumlara cevap:

Kardeşim bana şu partneri savunmayın ya.. 9 aydır mail atıyoruz allahın belası versin şu partnerin. Ozgun olanda var olmayanda var. Kendinizi kandırmayın. Ozgun değilse partnerden atsın niye atmıyor? Niye atmıyor biliyormusun? Videonu gizlemesen benim gibi para kazanmaya devam eder videolar. Ama odeme alamazsın. Partner kazandığın parayada sozleşmen bitene kadar konar. Herkes neyin ne tezek olduğunu cok iyi biliyor.

Buzzmyvideos.com 12 yaşındaki makyaj videosu yayınlayan yiğenimle sozleşme yapmış? Hangi yasada hangi kanunda hangi fizikte boyle birşey var.
Benimde sonradan haberim oluyor bakiyim bi abim dedim, kanalı gordum bide ne goriyim BuzzMyVideos Beauty&Health yazıyor. Sove sove dilim kurudu.
12 yaşındaki bir kızla sozleşme yapıyor imza yok bir şey yok.
Kazancı 49$ olmuş ne cevap var ne başka birşey. Bunlar boyle bi partner kardeşler. Sovdurmeyin bana şimdi.

Etiket: Buzzmyvideos nasıl bir partner, buzzmyvideos kayıt, buzzmyvideos partnerlik, buzzmyvideos iletişim, buzzmyvideos abone, buzzmyvideos davetiye kodu, buzzmyvideos sitesi, buzzmyvideos.com, buzzmyvideos odeme, buzzmyvideos paypal odeme, buzzmyvideos odemeyi ne zaman yapıyor, buzzmyvideos.com uye olunur mu
Aramalarda hit alması acısında etiketledim. Ne kadar cok insan bilgilendirirsek o kadar iyi.