Merhaba arkadaşlar,cok derin huzun icindeyim.aslinda şukrediyorum sahip olduğum herşey icin ancak bu uzuntu hali gecmiyor.Yaklasik 4 aylık bir bebeğim var.Pandemi surecinde stresler yaşayarak gecirdim hamileligimi.Esimi izne cıkardılar keza bende izne cıktım.Dogum olduktan sonra eşimin annesi geldi,bazı olaylar yaşadık.Birsey demememe rağmen bizlere alınganlıklar ve tavırlar gosterdi.Bunlarida paylaşmıştım.Saolun ki gerekli desteği ve oneriyi arkadaşlar vermişti.Bunlari tekrar yazmak istemiyorum ama lohusa psikolojisine kv girmişti ve ilgi istiyordu eşimden.Cok şukur eşim olayları makul değerlendiren biri.Gereklo tepkiyi koymuştu saygı cercevesinde ama bunu bile diğer oğullarına şikayet edip abilerinin karşısına gecmesine sebep oldu.Cunku bir anne ne yaparsa yapsın ağlıyorsa haklıdır o uzulmez.Bakalim ilerde kendi durumlarında annelerine patavatsizluklarina hesap kitap yaptığı durumlara onlar benim eşim gibi saygılı cevap verebilecekler mi?Bunlar beni cok uzdu.Ithamda bulundular.Dogun oncesi ve sonrasi bana ve bebegim icin degersizce davrandılar ağızlarına geleni duşunmeden soylediler.taktiklari takıdan su kadar zarar ettik diye konuştular.Kandilde sadece kandil kutlamak icin aradım.nasil annelik seni ayırıyor mi boşboş bakıyordu diye soruyor.esimin kucuk kardesini yabancilamisti seni de yabanciliuor mu diye soruyor.Bir bebek nasil annesini yabancılar sacma sapan ama insanın sınırını bozan sorular.sakince kısa cevap verip kapattım.Deprem oldigundanda aradı acmadim.aksam eşimle konuştular yeterli geri dr donmedim.Bu hafta eşim ise geri dondu ve 4 ay sonra ilk defa bebekle yanlız kaldık.cok guzel onunla olmak ama kendimi mutsuz hissediyrm. Ozel bir asi yaptiricaz onun parasını ablam veriyor eczacı olduğu icin parayı kabuk etmiyor annem pazar harclığı icin para veriyor.Bubkar beni uzuyor.Esimin 4 ay calısamamasından dolayı.Ama kp gozun aydin ise başlamış bizde hep duşunuyorduk nasıl olucak boyle diye diyor.Ama ne maddi destek vermek ne de gelmek yok.bir bez bike ali9 getirmediler.Uman da yok zaten.Boyle laf ebeliği yapmaları ve tavırlarıyla bizi değersiz gormeleri cok gucume gidiyor.Calisan biriydim şimdi su hastalık ve bebeğine bakacak kimsenin olmaması sebebiyle işten de ayrilicam.O zaman da beni eşimin kardeşlerinin calışan sevgilileriyle karşılaştıracak yada nispet yapicak.Saglikli dusunemedigimin farkındayım.Onerilerinizi bekliyorum.