İyi akşamlar hanımlar, oncelikle ulkemize izmirimize cok gecmiş olsun diyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın.
Başlıktan da anlaşılacağı gibi konu takıntılarım. Aslında adı takıntı mi onuda bilemiyorum. Ornek verecek olursam biriyle bir durum yaşasam ki bu kişi onemli onemsiz olsun farketmez bunu kendime dert ediyorum acaba beni yanlış mi anladı kendimi kotu duruma mi duşurdum diye duşunup duruyorum. Bazı kişileri ozellikle cok takıyorum ozellikle kendime rakip gorduklerimi calıştığım ortamda pek sevmediğim birisi illa ki oluyor biri gitse bir başkasında beni rahatsız edecek bir durum buluyorum. Kadın kadının kurdu misali
Aslında kotu niyetli bir insan değilim ama zaman zaman insanlar tarafından yanlış anlaşıldığımı duşunuyorum olduğumdan farklı gorunup itici duruma duştuğum de oluyor. Hep kendimi telkin ediyorum fazla konuşma ağır ol vs diye ama Buda cok yorucu bir şey neden surekli kendimi birilerine beğendirme cabası icinde olayım ki diyorum. Off cok karışık anlatmamışımdir insallah
Kısacası ben takıntılı olmamak rahat olmak değer verdiklerim dışında kimseyi takmamak istiyorum bu mumkun mu?
Kendimi hep eleştiriyorum muhakkak bir kusur buluyorum ve bu beni cok yıpratıyor. Goruşlerinizi onemsiyorum