Merhaba kızlar kafayı yemek uzereyim size derdimi anlatacağım fikirlerinize ihtiyacım var neolur yardımcı olun. .
ailemin istememesi uzerine eşime inanıp guvenıp aileme zorlaa kabullendırerek eşim ile evlendim. Tabiki her sey evlendikten sonra değişti hic bir sozunu tutmadı beni hep aşağıladı kendıne duşman belledi dayak kufur hakaret iş dolayısıyla hep sehir dısındaydı her izne geldiğinde dover siddet uygular hakaret ederdi ve ailesinden ayrı hic kalmazdı mesela yılda 10 gun izni var gelse 9 bucuk gun ailesiyleydık evimizde yada biz onlarda... ararlardı surekli yalnız bırakmazlardı . Eşimde benimle yalnız kalmak ıstemezdi zaten , bu sekılde 4 yıl gecti sadece bu sekıldede değildi şiddeti beni yok sayarakta pskolojık siddet uyguluyordu gercekten geriye baktığımda sakin kafayla ailesini sevememekten başka bir hatam yoktu kadınlık gorevlerimden tutun aklınıza evlılıkte ne geliyorsa, herkeste cok taktir ederdi genelde . Ailesinede bakmazdı ihtiyaclarımı genelde ailem gorurdu , nereden bakarsanız vasat zaarar ziyan bir evlilikti hatalarının ardından ozur diler değişeceğini soylerdı ben zaten cok surundurmeyı başaramayan bi insanım yapı itibariyle ne kadar kotude olsa affederim ki kac defa beni ailemn kapısına bıraktı ailesi dolayısıyla kavgalarımızdan oturu, surekli seni boşayacağım git sevmiyorum istemıyorum diyordu ve annemede bunları soyluyordu telefon edip. Neden nasıl katlanmısım bilmiyorum gercekten dayaklarıda basit dayaklar değildi 5 aylıkken dove dove bayıltmıstı darp raporum var. Yani zor seyler yaşadım tabıkı aldatmasıda vardı icki kumar harıcı butun her seyını gordum. Cok sınırlı bır ınsandı zaten bide evladımız var bundan bi 6 ay oncesınde biz evliliğimizi bitirmeye karar verdik artık ıcımde ne sevgı kalmıştı zaten saygı yoktu beni cağırış şekli afedersiniz şerefsiz ibne orospu . Yazarken bile ağır geldi nasıl yaşamışım bilmiyorum... neyse evliliğimizi bitirmeye karar verdik fakat hic bir sekılde dava acmadık benim maddı durumum yetersizdi , vede ailemde istemıyordu bebekten sonra boşanmamı. Ama eşimle bir iletişimimiz kalmamıstı ne telefon ne mesajlasma . Kağıt uzerinde bir evlılıktı daha sonra istemesemde cok sanırım yaralarıma iyi geldiği icin hayatıma kabul ettiğim bir adamla tanıstım zaman gectikce konusmamız sıklaştı ama hala evliydim ben ona nasıl bir evliliğim olduğunu anlattım hep anlattım anlattıkca rahatlıyordum surekli eski eşimden bahsedıyordm beni sabırla dinledi gunlerce her konuda yanımda oldu. Daha sonra konusmamız sıklaştı yalnız telefondaydı hat eşimin ustuneydı . Eşim olacak insan daha sonra konusmamızı oğrendi ve bildikleriyle dava actı hemen bana. Ve bu durumu herkese soyledi . Duşunmeden hareket etmem uzerine cektiklerim birde yanıma kÂr kaldı gercekten dunyam başıma yıkıldı. Bana actığı dava karsısında maddi bir sey talep etme anlaşmalı bitirelim dedi . Cocuğada nafaka vermeyi reddetti . Mecburen kabul ettim . Sucluydum cunku yani o insanı hayatıma yanlış zamanda almamdan baska biR sucum yok .simdi nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum... pskolojım bozulmuş durumda bir evladım var yanımda olmak istiyor o goruştuğum adam ailem kabullenmıyor ne yapmalıyım. Bilmiyorum