Merhaba Bu sayfada az once bir konuya denk geldim. Bunu burada paylaşıp danışma gereği duydum...Arkadaşım eşi onu aldatıyor bunu aşıkar gozumle şahit oldum.Chat sayfasında takılırdı kız kardeşim o da sevgilisi boyle şeyleri acmış mı takip etmek icin oğrenmek amaclı sonra yakınında olanları buluyormuş sayfa bunun eşi cıktı hemen yazdık kardeşimle eşi tık dondu başladı yazmaya bende bekarım tanışalım tabı kardeşm sahte hesap kullanıyor bilmiyor kuduruk adam. Bu bana foto at anneme gostericem seni ciddiyim evlenmek istyrm. Filanlar falanlar ama adamı goruyorum evimden canım arkadaşm da hizmet ediyor icim gidiyor biz yazıyoruz cevap geliyor adam başladı sapık boyuta fotolar attım gayette normaldi adam şeyinin resmini yollamış ben gormedim kardeşm tiksinmiş silmiş. Bana soyledi herzaman yanında olamıyorum kardeşimin ben uzuldum silince yazdıklarını filan ekran goruntusu alıp tanıdık yerden şeyinin resmini cıkartıp korkutup tehtid edecktm. Elimdeki deliller yok oldu arkşm eşini cok seviyor anlatsam inanır da eşine benim dediğimi diyemez bu sebeble suskunum. Bir kızı ikinciye de hamile bu sırada . Sustum bu da benimle gidecek siz olsanız napardınız?