İyi akşamlar.. yaklaşık 6 yıldır sosyal medyadan beni rahatsız eden biri var. Bu kişiyle sevgiliydik fakat 6 yıl once ayrıldık. Oyle ahım şahım bir şey yaşadığımız da soylenemez cocukluk donemleri işte ayda bir falan buluşurduk nerdeyse. Sonra devam etmek istemedim ve ayrıldım zaten cok zor kişiliği olan biriydi. 1 yıl sonra sosyal medya hesaplarıma erişmeye calıştığını oğrendim. Oğrenmemin ertesi gunu kitli olan hesaplarımdaki fotolarımı bana attı. Fake hesap kabul eden biri değilim, meğersem yakın bir arkadaşımın hesabını kırıp oyle bakmış. Asla muhattap olmadım ve engelledim. Aradan biraz zaman gecti bu sefer de başka bir sosyal medya hesabıma hakkımda sacma sapan hakaretler yazdı. Surekli aşağılayıcı şeyler yazıyordu, yine cevap vermedim. Bu sefer başka bir hesap acıp mesaj attı ben de dayanamayıp yazdım ve asla olurumuzun olmadığını, ona karşı bir şey hissetmediğimi ve beni takip etmeyi bırakması gerektiğini soyledim sonra da engelledim. Bu konuşmamızda beni gozunde aşırı buyuttuğunu ve feci bir takıntı haline getirdiğini fark ettim. Ondan ayrılmamda kesinlikle bir hatam yoktu onun davranışları yuzunden ayrılmıştım ve pişman da olmadım, yaşım da kucuktu abartılacak bir ilişki değildi. Dun bu sefer yine hesabıma fake bir hesapla aşırı sacma şeyler yazmış ve arkadaşlarıma salca olmuş. Canıma tak dedi artık. Zarar verici bir şey yapmıyor, kendisini yıllardır gormuyorum ama nefesini ensemde hissediyorum. Polise gitsem ne diyeceğimi bilmiyorum cunku hep fake hesaplar ve tehditleri bile ustu kapalı. Eskiden yazdığı şeyleri kaybettim, sildim cunku uzerinde durmamıştım. Bu kişi ilerde karşıma cıkıp sacma sapan şeyler yapar diye korkuyorum. Boyle bir durum yaşayanınız oldu mu ve ne yapmalıyım? Şu an 24 yaşındayım o kişinin yaşadığı yerde yaşamıyorum ama ara sıra gitmem gerekebiliyor. O şehirde arkadaşlarım ve annem yaşıyor. 6 yıl cok uzun bir sure, akıl sağlığından şuphe ediyorum artık ve bu kişinin semt olarak nerde yaşadığını ne iş yaptığını bile bilmiyorum o kadar uzağım kendisine.