Hepinize merhabalar
Benim yaklaşık 7 aydır icim icimi kemiren bi derdim var , belki size gore dert olmayabilir ama bana beni rahatlatıcak guzel şeyler soyleyin ki bari şu meselem beynimden yok olsun .
Cocuklarım bana cok duşkunler Allah bizi ayırmasın ... Kimseyi evladından ayırmasın .
Mutlu olmamı isterler , uzmezler Allah razı olsun .
Bi gun oğlum eve geldi 7 ay olmuştur , gozlerini kapat anne dedi kapattım surpriiiiiiiiz ac gozlerini anne , ana bi baktım ucumuzun resmini gitmiş koluna dovme yaptırmış oyle kaldım bi , icimden de diyorum İnşAllah gecicidir , sordum hemen tabi , yok anne gercek dovme dedi kalıcı dedi .
Ne gereği vardı oğlum dedim , yarın bi gun evlenceksin , olur ya herkes herkesle anlaşmak zorunda değil tutki biz eşinle anlaşamadık , rahatsız olmaz mı bu dovmeden ? Cicek yaptırsaydın bocek yaptırsaydın annem dedim .
Haksız mıyım sizce ? Ne gereği vardı . hic yoktan muhalefet olmaz mı ?
Duşunun tartışmışsınız kvalidenizle bi tatsızlık olmuş , tam eşinize sarılcaksınız eşinizin kolunda kvalidenizin kabak gibi resmi var .
Bu gune kadar kız arkadaşlarıyla tanıştığım oldu , hepsiyle de oğlumdan daha guzel anlaştım , guzel iletişimlerimiz oldu ))
Ben bu dovmeye fena taktım kafayı kızlar , ya psikopat birine denk gelirse Allah korusun o dovmeyi nasıl cıkarır bilmiyorum .
Okuyan yorum yapan herkese şimdiden teşekkurler .
Ben cok hassasım nolur uzmeden yorum yapın ❤