8 gun sonra doğumum var inşallah.Allah razı olsun geldi 2 kere evimi temizledi doğum icin temizliğimi yaptı hakkını odeyemem hepsine bir başına koştu.Ben eşimin ailesiyle yakın oturuyorum daha onceki konularımdan da bahsettiğim uzere biraz anasının gozu insanlar kayınvalidem
kayınvalidesiyle yaşıyor eltisiyle altlı ustluler aynı ev gibiler diyeyim mıcmıc icice olmayı seviyorlar eltisi cocukları kayınvalidesi falan aslında kendisi de memnun değil ama senelerce oyle gormuş artık alışmış.Sadece corona dolayısıyla misafir gelmesin diyebiliyor onun dışında bir şeye ses edemiyor,silik bir tip bana gelince belirgin o ayrı da yine iyi kotu kayınvalidem seviyorum ne yapayım beterin beteri var

Doğumdan sonra falan adım gibi biliyorum ki hepsi bende olacak konuşmalarından onu anlıyorum cunku bir cuval patates almışlar getirdiler doğumdan sonra burada olacaz ya yenir kalabalık olacağız diye...babannemiz tv hastası sabahtan akşama kadar tv izler asla kapattırmaz evim sobalı tek odada soba var kronik migren hastası annem en ufak gurultude hastanelik oluyor abartı değil gercekten 1 hafta kalkmayasıya yatıyor.Hepsi başımızda olursa ben bunaltıya gelemem dayanabildiğim kadar dayanırım ama cok duramam diyor annem de oyle icice olmayı seven biri değil alışmadığı icin kayınpederli kayınvalideli dedeli babanneli olurlarsa duramam yerine gore rahat giyinmek eşofman giymek isterim ama onlar başımda olursa hep etekle yazmayla nasıl durayım bir yere kadar diyor haklı

ne olur kızma alınma diyor yaa ben bunları nasıl başımdan savabilirim ? Sadece kayınvalidem gelse keşke nasıl konuşsam da soylesem ya da annemi nasıl kalmaya ikna etsem ?