Nasip olursa ekim ayında nikahım var.Nikahtan sonra ailemizle bir yerde yemek yedikten sonra eve gececeğiz. Kafama taktığım bazı şeyler var. Vucudumu genel olarak beğenmiyorum. Kilolu musun derseniz hayır değilim. Vucuduma oranla goğuslerim oldukca kucuk, hafif sarkık ve diri değiller. Haliyle cıplakken hic hoş olmayan bir goruntu ortaya cıkıyor, oz guvenim tamamen kırılıyor. Ergenlikten kalma bir suru de catlaklarım mevcut yani tek sorun o değil aslında. İleride goğus estetiği mutlaka duşunuyorum. Fakat evlenmeme bir aydan daha kısa bir sure kaldığı icin ilk gun beni haliyle boyle gorecek. Kucuk olduğunun elbette farkında, bunu asla sorun edecek bir insan değil. Ama ben kendimi cok ezik buzuk hissediyorum ve mutlaka hissedeceğim. Bu cinselliği de mutlaka etkiler eminim, cunku rahat hareket edemem. Ay eğilmeyim ne kadar şekilsiz, sarkıyor, ay ustumu cıkarmayım gibi sacma duşunceler beynimde. Mesela hep braletle mi dursam diyorum.

Catlaklarım icin zaten kesin bir cozum yok, kalcam full catlak. Kıl tuy sorunumda var, hormonlarımda bir problem yok. Ama insanın gobeğinde ve belinde de kıl olur mu ya hu. Maşallahım var. Uzun bir sure lazere gittim, ama cok az bir azalma oldu.Temizliğime gercekten onem veriyorum, pasaklı ve bakımsız değilim. İlk gun istiyorum ki hoş goruneyim gozune, goruntunun de cok onemli olduğunu duşunuyorum cinsellikte, bilemiyorum belki de yanlış duşunuyorum. Bu duşunceler beni cok sıkıyor. Sizce erkeklerde bu durumlara cok takılıyor mu? Sizlerden boyle sorunları olanlar varsa ilk gunler veya ilk aylar nasıl gecti? Bir sure sonra bende alışacağımı rahat edeceğimi duşunuyorum aslında ama. İlk gunler tamamen cıplak olmasam? cok sacma şeyler soruyorum mazur gorun.

Fikirlerinizi cok merak ediyorum, teşekkur ederim.