Merhaba arkadaşlar sizlere derdimi anlatmak istiyorum cunku başka anlata bileceğim kimse yok. Eşimle evleneli daha 5 ay oldu duğunumuz olurken eşimin ailesi(mesleğin den dolayı kredi cektirdiler eşime ) maddi olarak pek fazla yardım da bulunmadılar altın olsun mobilya olsun herşeyi eşim aldı ve o kadar borca girdi bende eşime dedimki ablana herşeyi almışlar ovunurken ovunuyorlar sana neden almıyorlar dedim eşimde paraları yokmuş dedi bende dedim farzet ki sen bu mesleği yapmıyorsun peki seni nasıl evlendiriceklerdi dedim benim ailem de kıza duşen şeyleri aldılar ama sorun eşya değil zaten sadece eşim duğunden sonra ailesine tavır alacağını soyledi tabi bu arada eşimin ailesi surekli para istiyorlar eşim de veriyor her neyse benim ailemle arası iyiydi ama ben kendi ailesinin herşeye karıştığını ve artık fazla sevmediğimi soylediğim den beridir kendisi de benim ailemi sevmez oldu ve surekli hakaretler eder ama arkalarından yuzlerine geldiği zaman iyi yanı cok uzun aslında anlicaginiz artık eşimin ailesinden bıktım artık eşimden de artık soğudum galiba ailesi yuzunden napicam bilmiyorum konuşmak istiyorum eşimle ama konuşmuyor konuyu gecistiriyor hep napmam lazım yardım edin lutfen