Arkadaşlar ben 1 aydır aynı apartmanda oturduğumuz oğretmenin cocuğuna bakıyorum.. Haftada 3 yarım gun..
Aynı zamanda 1 aydır da 3 yaşındaki oğlumu kreşe verdim 8.30 ve 15,30 arası oğlum başlarda cok istekliydi seviyordu şimdi hırcın bir cocuk oldu doyumsuz ağlak aynı zamanda biz biraz daha dili gelişsin diye vermiştik arkadaş ortamı olsun paylaşmayı oğrensin diye oğlum kreşe başladı başlayalı 2 kere grip oldu evde atlattık doğal yontemlerle cok şukur.. Neyse normalde tuvalet eğitimi olan bir cocuk başladı başlayalı kreşte 2 kere altına kacırmış ve kreş yetkilisi bugun bana şu cumleyi yazdı evden evden cıkmadan tuvaletini yaptır gelir gelmez tuvalete gitmek istiyor yazdı.. Ben hergun cıkmadan zaten tuvaletini yaptırıyorum bu cocuk ne zaman tuvalet ihtiyacı geleceği belli olur mu sonucta kızlar sorum şu şimdi ben oğlumu hem bu corona yuzunden hemde oğlumun davranışları yuzunden hocanında son cumlesi nedeni ile almak istiyorum sizce alsam mı kafam karışık başka cocukta bakıyorum sizce anlaşabilir ler mi ne yapsam bilmiyorum bu hafta karar vermeliyim eşime kalsa almayalım diyor