Herkese merhaba arkadaşlar, benim universiteden bir arkadaşım var gecen seneye kadar bazı bazı goruşurken daha sonra yaşadığımız benzer sorunlar olunca son bir sene daha sık goruşmeye başlamıştık, dert ortağı hesabı yada ben oyle sandım bilmiyorum.Bir senedir surekli dertler peşimi bırakmadı iyi bir dostun arkadaşlığın onemi cıktı tabi boylelikle ortaya -bende buna hasretim- zaten ilişkiler leş gibi arkadaşlıklar iyi olsun bari cidden iyi geliyor cunku oylesi.
Neyse...Sonra şunu farkettim ki (6-7 ay boyunca gozlem bu tabiki bir iki gun İcin verilmiş bir karar değil ) ben aramasam bu kadın beni aramıyor. Yani aslında yakın arkadaş olduğumuzu duşunuyorum, o da yanyana gelince veya ben arayınca sanki oyle gibi davranıyor, dinliyor, konuşuyor, ilgileniyor ama ben aramasam ondan bir hamle veya sorma yok, buluşalım demek hic yok.Konuşunca iyiyiz ama surekli arayan yakın olmak isteyip iletişimde kalmayı sağlayan ben oluyorum.Surekli derdini de anlatan ben oluyorum haliyle.Mesela sevgilisinden ayrılıyor bunu ilk kime soyluyor bilmiyorum da bana gelip anlatmıyor,veya iyi bişi de olunca..Ben sorunca “ben derdimi atlatana kadar kimseye anlatamam” diyor tamam olabilir herkesin stili farklı.ama sonra bakıyorum başka arkadaşlarıyla story atıyor, Bende gittim soyledim dedim ben yazmasam niye boylesin ? Bana gelince işin oluyor tek taraflı emek var ve ben ihtiyacım olduğunda yoksan veya kendini anlatmıyorsan bu yakın arkadaşlık demek olmuyor dedim, o da “ ya ben farkında değilim, işte işler cok..telefonu almıyorum elime, şu arkadaşımla işim var bunla işim var, vaktim yok ondan farkında değilim” vs diyor İkimiz de bekarız bu arada meslekler aynı haftasonu boş tek yaşıyor falan.Oyle evli olsa, coluk cocuk olsa vakti olmuyor desem o da yok.Tamamen oncelik meselesi gibi geldi bana artık.
Son olay da şu, en son baktım bende storyleri gorunmuyor ama iş icin başka hesabım vardı orda gorunuyor,Yani beni gizlemiş. bende artık mesaj yazdım, cıkabilirsin takipten, bir bana surekli işin var, paylaşımımız artık yok,bilerek yaptığını duşunuyorum, annem babam covid ve senin haberin bile yok dedim, yazmadım başka bişey. Yanlışlıkla yaptığını, bilerek yapmadığını, aramızın iyi olduğunu sandığını soylese de ( isim benzerliğinden gizlemiş bana ) inanasım gelmedi, boylelikle bir arkadaşlığım daha bitti.Nasıl oldu demiş en son sormuş ama o mesajına da cevap vermedim icimden gelmedi.Ama kırıldığım belli ve hastalık var cevap vermesem bile arkasına aramadı, sonucta evde karantinadayım, yeni ayrılık yaşamışım vs...
Velhasıl arkadaşlar ben mi beklentiyi yuksek tutuyorum biriyle yakın arkadaşsanız tamam Allah ’ın her gunu goruşmeyin de en azından haftada bir hal hatır sormak, sizin sorduğunuz kadar onun da sizi sorması gerekmez mi,? Sizi tanıyorsa, muhabbeti, dertleşmeyi istediğinizi anlaması, ihtiyacınız olduğunu bilmesi gerekmez mi ? Sadece bencil erkekler değil bencil kadınlar da beni buluyor hep...Ben nerde yanlış yapıyorum ? Size sormak istedim belki bilmediklerimi gormediklerimi gosterirsiniz diye...