Ben 19 haftalık hamileyim. Beş yıl olmadı benim cocuğum ,oyle oldu . Eltimin cocuğu bir bucuk yaşında ve eşime aşırı duşkun, eşim de ona tabi normal olarak yiğeni sonucta. Eltim hamile olduğumu oğrendiğinden beri surekli, oğlunun cocuğumu kıskanacağını, hatta onu doveceğini soyluyordu. Bir kac defa soyledi, evimiz barkımız ayrı goruşmeyiz ollur biter dedim. Sesini kesti ama bugunlerde yine başladı soylemeye. Ozellikle obur eltimin yanında daha cok soyluyor. Dun akşamki olayı anlatıcam, eşim sen abartıyosun şaka yapıyor, ciddi de olsa dovebilir mi, ya da benim onun cocuğunu daha cok seviceğimimi duşunuyorsun diyo. Her neyse dun akşamki olay.
Kvlere gittim. Cocuk amcasını bırakmıyo, bu aarada cocuğu bende cok seviyorum cocuğum olmadığı icin cok bağlandım. Cocuk eşime gelip tırmanıyor seviyor falan, kv de dedi ki ay elanur senin cocuğun olunca bırakın babamı dicek ddi. Eltim ordan atlıyo ilk bir seneye kadar bişi olmaz yani yine, eşim cocuğu sever anlamında. Eltimde(cocuğunn annesi) aynennn diyo bastıra bastra. Ben guldum gectim. Sonra bana diyoki ay elanur cocuğum vallahi anca dover senin cocuğunu laf arasında diyo. Cok gıcık oldum. Ses cıkarmadım guldum gectim. Şunu farkkettim benim sinirlendiğimi gorunce aha cok diyo. Fikirlerinizi bekliyorum. Belki ben abartıyorum olabilir.