Merhaba arkadaşlar,
Cok uzun bir yazı olucak ama umarım yazıyı okur bana iyi tavsiyelerde bulunursunuz. Benim gecmişim pek temiz değildi cahillik hatalar yaptım. Eşimle gorucu usulu tanıştık ve gecmişimi ona anlatmadım. Daha sonra duğunden 1 Ay once oğrendi ve beni kabul ettiğini soyledi. Tabi ben tovbe etmiştim ve asla hatalar yapmicama ilerleyen hayatta iyi bir eş olacağıma kendimi adadım. Evlendikten Bi kac ay sonra eşim Esrar kullandığını oğrendim banada icirdi psikolojik baskı yaptı sen eskiden neydinki benlede yapacaksın dedi. Bana evlendiğini ilk gunden beri gecmişimle ezmeye calıştı kafasında hic bitiremedi. Hep durust cevap verdim ama artık bende yorulmuşum. En son donemlerde cok kavga etmeye başladık ben onu esrarı yuzunden sucluyordum eve parayı getiren ben temizlik yapan ben herşeyi yapıp sineye cekiyordum. Annesi kavga olduğu zaman beji arayıp azarliyordu yinede sustum hep. Tabi kavgalarda bende kufur ediyordum susmuyordum. Beni dovdugude oldu. En son yine kavga oldu ve ben susmadım bu sefer tartışmayı başlatan o kayınvalidemi arayıp beni şikayet edende o ustune kayınvalidemi o cenesini kapatsın diye benden icin konuşunca ben dayanamadım sinirlendim ve azima ne geldiyse soyledim. Sonra geldi ozur diledi annesini aradığı icin ama affetmedim soylenmeye devam ettim. Annesini tekrar arayıp al bu kızı gotur bana başkasını bul dedi. Kayınvalidemi geldi beni kovdular evden. Altınları alıp bende gittim demem o ki gecmişimi kaynanama anlatmış herkesi tanıdıklarını arayıp gecmişimi anlatımıs benim pis olduğumu is yapmadığımı anlatmış bide guya oğlunu dovuyormusum. Zaten evlendiğini gunden beri altınların duğun parasının peşine duştu. Dediğim gibi eşim beni cok yanılttı ben ona inanmisken o beni sattı kendi pisliğini gormeyerek oturduğumuz evi adeta kerane gibi kullanmış eski nişanlısını gebe bırakmış kız bebeği aldırmış. Beni nisanliyken aldattı ve bunun gibi Bi cok şey dshs var.