Merhaba bu kesinlikle arkadaşımın sorusu kendisini haksız buldum ve sizde bana hak verin hatasını anlasın diye yazdım. Konu şu
Arkadaşım 17 yaşında biriyle sevgili oluyor(ciddi ve uzun) ama cocuk karşı partili ve kızı bir sene sonra terkedip arkadaş gibi umut veriyo bu sırada bir ilişkiye başlıyor. Arkadaşım ve kız cok tartışıyor arkadaşım hala cocuğu sevdiği icin. kız sonunda “biz beraber olduk unut artık onu” diyor. 2 sene sonra aynı umiversite Aynı sınıf aynı bolumle duşuyor kızla. Arkadaşım gidip arkadaşlarına kızın ozelini soyluyor! Kızda bunu duyup kavga ediyorlar kızın adı cıktığı icin karşı semtteki kampuse geciyor boyle konu kapanıyor. Aynı andada arkadaşım o cocuğu unutup yeni ilişkiye başlamış ciddi Buda ve okul biter bitmez evleniyorlar 23 yaşında evlenip maalesef 8 ay sonra boşanıyor dun kız arkadaşıma mesaj atmış. “Noldu 23 yaşında dul mu kaldın bana zinacı erkeklerin altına yatan basit kadın demiştin şimdi sende ikinci elsin sana duğun gunu beddua ettim inşallah bana dedikleri cıksın oh canıma değsin ikinci el dul kalmak 23 yaşında nasıl bir duygu bana basit dedin sende bizim kervana katıldın hadi ben bakireyim deyip evlenirim sen ama basitsin artık o kadar yobaz ve cirkinsin ki kocan sana 1 sene dayanamadı dimi oh canıma değsin bak sen evlendin namusunla ama gorduk sonucu “ yazmış arkadaşım sinir krizi gecirdi kıza yine bulaşıcam dedi ama ben hakettin dedim oda sacmalıyorsun dedi tartıştık ben kendimi haklı buluyorum bu durumda ne diyim ona