Merhaba herkese.
Aşırı duygusalım. Aileme, yaşanılan toplumsal olaylara, burada okuduğum olaylara bile uzuluyorum.
Bu kadar kırılgan olmak korkutuyo beni
evlendiğimde turlu olaylar yaşayabilirim
Cocuklarımın bir cok sorunu olabilir
Okuyorum burayı takip ediyorum neler oluyor hayatta bunları bende yaşayacak olabilirim.
Kardeşim evlilik oncesi 7 senelik ilişkisinden ayrıldı
Onlar icin senelerdir uzuluyorum, ağlıyorum geceleri
Yeni biriyle tanışamayacak unutamıyacak diye icim icimi yiyor
Diğer kardeşim eşiyle boşanma davası actı cocukları vardı aynı şekilde kahroldum surekli cocuk nolcak
Ya başkasıyla evlenirlerse diye duşunup bunalıma girdim ruyalarıma girerdi.

Evde sorunlar oluyor kardeşlerimden biri 28 29 yaşlarında tabiki babamı uzuyor diye tartışıyorum, butun gece uyuyamadım ağladım.

Dayılarım birbirleriyle kavga ediyor onuda surekli duşunup ağlıyorum anneleri cocukken olmuş onlar cok sıkıntı cekmiş şimdi niye birbirlerine boyle yapıyorlar diye duygusal duşuncelere dalıyorum adamlar 50 yaşında neredeyse bunu duşunmuyor mu gidip yakalarına yapışmak geliyor.

Kuzenim kekeme okulda onunla dalga geciyorlardır ileride ya bi kızda onu beğenip evlenmezse diye duşunup uzuluyorum.

Burda birisi kocam aldatıyor diyo ya da haksız birisine cok aşırı yukleniliyor haksız blle olsa ben onun neler hissettiğini duşunup uzuluyorum.

Sizce benim piskolojim mi bozuk?? Gercekten yardım almak istiyorum bazen ekonomik olarak gucum olduğunda.

Normal mi bunlar? Zayıf olmak istemiyorum bu kadar şeyi duşunmek kafama takmak istemiyorum bazen aşırı tepkiler veriyorum yanımda birisi ağlayınca ona da rahatsız oluyorum.
Teşekkur ederim fikirlerinize.