Kızlar merhaba
Az once mulakattan geldim. Asıl işim muhasebe ve Personel ozluk işleri.iş bulamayınca yonetim asistanlığı işine başvurmuştum taa temmuzda yeni aradılar goruştuk.
kasıntı bir ik gorevlisine denk geldim. Bir suru art arda sorular sordu. Suratsız bide. Hic boyle bir goruşme yaşamadım. Gerildimde gerildim. Neyse bana 5 gunluk deneme suremiz var sigortanızı 5 gun sonrasında yapıyoruz deyince bende şartenler bi attı. 5 gun sonra derken oyle birşey yok. İşcinin sigortası işe başladığı gun başlar ben boyle bir şeyi kabul etmem dedim. Deneme suresi diye geveledi. eğitim alınacak calışma olmayacak diyo.Ben o deneme suresinde işe gidip gelecekmiyim mesai saatlerinde gidip gelecek miyim dedim. Evet dedi. O zaman sigortamı başlatmanız lazım deneme suresinde sigorta yapılmaz diye birşey yok. Sgk ya şikayet etsem ceza alırsınız dedim. Yer mi anadolu cocuğu

Nereye şikayet edersiniz edin. Boyle bir şey var diye ısrar ediyor.beni tecrubesiz, bişey bilmeyen birşey sandı galiba benim işim bu zaten dedim cıktım. Bi de agresifmişim oyle diyor. Haklı olduğum konuda istediğimi soylerim dedim.Aşırı sinirlendim ya. Boyle boyle insanların haklarını yiyorlar. Yok boyle bir şey gidip şikayet edesim var.Yedirmeyin kimseye hakkınızı boyle boyle hakkımızı yiyorlar. Yok boyle birşey. Benim nişanlım da eğitime il dışına cıktı sigortası o gun başladı.insan kaldırıyorlar resmen