Merhsva herkese sırf bu yazıyı yazmak icin uye oldum ben 93 doğumluyum tarih oğretmeniyim işten cıkarıldım hala iş bulamadım gecen yıl cok aşık olduğum bir ilişkim bitti unuttum cok sular aktınbu da dipnot olsun. Konuyla bağlantılı cunku. Bundan 3 ay once halam beni biriyle tanıştırdı başta istemedim sonradan şans vermek istedim konuşmaya başladık (telden) ben halini tavrını sevmedim soğuk geldi konuşacak konu bulamıyoruz falan meğer bu işi dolasıyla gelemiyormuş buraya (subay) o yuzden konuşma telden devam etti sonra geldi 1,5 ay sonra falan goruştuk ilk izlenim olumlu gecti on yargılı gitmiştim sonra 2 hafta sonra falan tekrar geldi 2.3 buluşma oldu onlar da kotu gecti cok sıkıldım konuşacak konu yok ikimizde konuşkanız ama bulamıyoruz o saten hep askerlik konuşuyor, uzerimdeki baskından (ailem cok istiyor, yaş baskısı var birde iş bulamıyorum onun baskısı vs) dolayı tekrar goruşup karar vermek istedim bu ciddi bir iş. Tekrar buluştuk bu sefer iyi gecti yani konuşacak konu olmasa da ordan burdan konuşuyoruz dama onunla aynı yatakta duşunemiyorum kendimi işlerin ciddiye binmesinden cok korkuyorum, mesaj atınca heyecanlanmıyorum buluşmaya gitmek icimden gelmiyor aşık olduğum kişide cok Heyecanlıydım cok mutluydum. yaşın geciyor boyle iyi birini bulamazsın aşık olma yaşını da gectin diyorlar

Ayrıca : bu konu zihnimi o kadar kurcalıyor ki ruyalarda bile onu goruyorum genelde ilk gece deyiz ve nasıl yapacağım diyorum bu konudan korktuğum icin mi ona tam anlamıyla bir şeyler istemediğim icin mi bilmiyorum