Yarım gun calıştık gecen gun bi amca geldi.

Yardımcı olmaya calısırken hem koşturuyorum hem onu dinliyorum hem de işini yapıyorum.
Beş bin lira alıyor musun kızım dedi. Eh işte dedim. “Torunlarım var iki yıllık okudular 80 aldı bakalım atanacak inşallah “ dedi. “Hicbirini birbirinden ayırmam takdir teşekkur aldılar mı uc bin beş bin istedikleri telefonu alırım onlara kredi sınırsız hicbirini de birbirinden ayırmam ” dedi ama nasıl guzel anlatıyor durumu da mukemmel değil bi emekli maaşı var. Koyde yasıyor. Ağlamamak icin yere bakarak konusuyorum. Bana bakınca torunlarının iş sahibi olmasını diledi sanırım.
Tahmin bile edemedim boyle bir sevginin nasıl bir sey olduğunu.

Benimkilerde ortaokul zamanlarımda yediklerimi sayarlardı. Evde yokmuşum gibi davranırlardı. Lisede servisi evden erken cıkıp (cıkarılıp) parkta beklerdim. 17 18 yaslarında yuzume karsı o..... dedi ailemden birisi. Yaz tatillerinde calışırdım yine de iyi davranmalarına sebep olmadı para kazanmam.

Bunu yakın zamanda anneme bana boyle boyle dediniz dediğimde parkta oğlanlarla geziyordun dedi. Onun yanlıs olduğunu bilmiyordum. Evde barınamadığım icin sokağa cıkınca ister istemez birileri ile muhattap oluyor insan ama asla oyle biri olmadım. Geziyordum cunku yuzume gğleni seviyor sanıyordum o zamanlar ama yanlıs hicbir sey yapmadım. Yaptıgımız tek sey mesajlasmak telefonda konusmak. Cunku konusmaya paylasmaya hasretim donup baktıgımda bunu anlıyorum.

Evden cıkıp atanır atanmaz yuzume gulup seviyorum diyen bi adamla berbat bi evlilik yaptım. Ayrıldım. Yaş oldu 30 o 70 li yaslardaki amcanın torunlarına duydugu sevgiyi tahmin edip hissedemedim.
Cok canım yandı iki gun kendime gelemedim. Yani or.... kelimesini ben ağzıma dahi alamazken ailemden duymak o an sadece sustum.
Yemin ederim beş parasız okudum bi yerlere geldim ama saf temiz koşulsuz sevginin nasıl bir sey olduğunu yasamadan olmek istemiyorum cok mutsuzum cok canım yanıyor.

Şu tv de donen masumlar apartmanı dizisi o kadar doğru ki. Sevilmeyen bireylerin kalan hayatları cok kotu geciyor.
Değer gormek sevilmek nasıl bir sey gram bilmiyorum. Pozitif duşunceye olumlamaya inansam da artık yapamıyorum. Cok uzgunum.