Merhaba yine bir derdim var,
Sacma sapan bir sebeple hem de.
Buyuk bir sitede cocuklarımın İkiz bebek arabasını satılık diye koydum,beni dun biri aradı,fiyatta pazarlık var mı falan deyip sonra tamam dedi kapattı,kapattığı gibi tekrar Aradi,actım konuşmadı,sonra kapattım,bu defa Cağrı attı,ben de doğal olarak sinirlendim ve aradım “derdiniz nedir” dedim,o da direkt “hadsiz” diye lafa başladı,ben de normal olarak “edepsiz arsız gerizekalı derdin ne,niye arayıp susuyorsun,sonra caldırıp kapatıyorsun” dedim suratına kapadım engelledim..
Neyse bu akşam hatta bikac dakika once biri bana wpdan mesaj attı,ekran fotoğrafı ile beraber..
“Neden iş ilanınızı sayfamızda yayınlayıp bizi engelleyip cıkıyorsunuz” diye.
Şok oldum ne sayfası ne Numarası diye detaylı fotoğraf attı,sohbeti attı..
(İş arıyorum deyip ilana benim numaramı eklemiş)
(Hesap da instegram hesabı)

Hesabın adı “Zeyneb” dun arayan kişi de “Ben Zeyneb Şu sitedeki ilanınız icin aramıştım” diye lafa girmişti.
Hemen eşime durumu anlattım ve o olabilir dedim.
Eşim de kendi instegram hesabından o sahte hesaba direkt eşimin numarasını dağıttığınız icin sizi savcılığa falan vericem dedi,karşıdaki itiraz etmeden hakaretlere karşılık verdi,yani o olduğuna eminiz..

Şimdi canım zaten cok sıkıldı ama savcılığa verirsem bi sonuc alır mıyım ne kadar surer onlara şikayetci olduğumuzla ilgili bilgiNin gitmesi?
Cunku bu surecte dağıtmaya devam edebilir oğretmenim memurluğumu yakacak bişeyi bile yapar bu seviyedeki insanlar