Kızlar selam hepinize

Uzun suredir icinden cıkamadığım bir konum var.
Sizlere akıl danışmak istiyorum.
Evliliğimde 2.senemi doldurdum. Cok şukur oyle cok buyuk sorunlarımın olmadığı, sevdiğim adamlayım. Daha onceki konularımı bilenler vardır. Cok yuklu bir borcla evlendim, ilk 1 sene falan acayip zorlandım. Calıştığım halde maaşı hic goremezdim. Eşim bir donem işsiz kaldı, o zamanlar daha da battık hem maddi hem de manevi.
Tam durumları toparladık krediyi kapattık derken eşim pandemi dolasıyla tekrar işsiz kaldı ve her şeyi goze alarak araba aldık. Arabayı almamızın sebebi yeni başladığı işi arabasız yapamıyor olması. ( bir kargo firmasıyla calışıyor, kargo dağıtımı yapıyor) Ben ise smm stajeyeriyim daha stajın bitmesine de var da var

Gelelim asıl soruma; 29 yaşındayım. Bazen anne olma fikri geliyor ama sonra icinde bulunduğum duruma bakınca vazgeciyorum. Daha ev alamadık diyorum, 3 seneden daha az kredi var diyorum, staj bitmedi diyorum falan filan. Her şeyi kenara bırakıp cocuk mu yapmalı? Yoksa her borcu bitirip cocuğu oyle mi yapmalıyım ?
Cocuğumun da gunahına girmek istemiyorum. Ben cok zor şartlar altında buyudum, calıştığım yerlere cok kolay gelmedim. O olduğunda rahat etsin istiyorum ama insanlara bu fikri de anlatınca cocuk nasibiyle gelir, her şey duzene girer diyorlar. Borcların bitmesini beklerseniz o borclar hic bitmez diyorlar. İnanın kafam cok karışık.
Lutfen bana fikirlerinizi yazın.
Sağlıcakla kalın