Yazın kuzenim duştu teras kattan oldu malesef. 10 sene once de diğer kuzenim duşmuştu o hatta cok şukur. Oldum olası korkardım yuksekten duşmekten iyice kotu oldum. Saklanma huyu var zaman zaman oğlumun bırakmadı bir turlu benim korktuğumu bildiği halde kasıtlı yapıyor. 7 yaşında oğlum bu arada.Bugun odev icin inatlaştı babasıyla sonra kızdı babasına balkona koştu gibi geldi hatta onu mutfakta bulaşıkları hallederken gordum. Sonra iceri gecti sandım ama balkonun kapısı acılmadı duştu zannettim once panikle aşağı baktım yoktu. İceri koştum oğlum kapalı balkonda oyuncakları ile oynuyor. Dedim oğlum sen ne zaman buraya geldin duştun sandım diğer balkondan. Eşim de dedi o direk bu balkona geldi, mutfağın balkonuna hic gitmedi, ama gordum oğlumu dedim kafan karıştı senin istersen sor dedi. Israr etmedim konuyu kapattım. HÂl etkisndeyim.Birkac hafta once de arkadaşıma gittim annesi ile babasının yanına geldiğinden bahsetti evet tanışmıştık dedim hayır tanışmadınız başka biri ile karıştırıyorsun sanırım dedi. Sonra resmini gosterdi evet ilk defa goruyordum. Ama sanki tanışmıştım ailesiyle o anı yaşamışım gibi geldi. Koşuşturmalı ve stresli bir hayatım var hem de cok fazla. Cok uzucu şeyler yaşıyorum son 10 yıldır. Noluyor bana niye boyle şeyler yaşamaya başladım normal değil sanki ne yapmalıyım var mı bir acıklaması bu yaşadıklarımın. Halisulasyon mu goruyorum şizofreni tarzında şeyler yazıyor internette cok korktum