Oncelikle bir kac gun once hoşlanılan kişiyi sosyal medyada ekler misiniz diye sormuştum sonra ne olacaksa olsun deyip takip etmiştim hesabını kullanmıyor diye duşunuyordum bir fotoğraf var ve takip takipci cok az ben takip etmeye başladıktan sonra da hic artmadı inşallah kullanmıyor yani orda calışan bir arkadaşıma dayanamadım sordum o da evli dedi şok oldum hatta oğlu da varmış Facebook hesabında ilişkisi yok yazıyordu bilseydim takip etmezdim kendimden utanıyorum ilk defa birine duygularımı belli edim dedim Allah'tan mesaj falan atmadım şuan tek istediğim eğer gormuşse kimseye soylememesi ben zaten bir daha karşına cıkmam
(3. Sayfada bir soru daha sordum yeni konu acmak istemedim )
Konumu bilen kişilere bir şey daha sormak istiyorum cok aklıma takıldı bu konu şimdi ben bunun evli olduğunu oğrendim ve hesabımı dondurdum bu hesabını kullanıyor mu bilmiyorum eğer kullanıyorsa onu takip ettiğimi gormuşse kesin ondan hoşlandığımı anlamıştır ben de diyorum ki hesabımı acıp orda ki diğer kişileri de eklesem herkesi eklemiş gibi olurum sadece onu eklememis benim icin ozel biri değilmiş gibi ama eğer arkadaşına falan soylemişse arkadaşını da takip edersem cok basit mi gorunurum kimseyi eklemek istemiyorum ama cok kafaya taktım hicbir şey yapmiyim unutim mi en iyisi