Nereden başlayacağımı bilemiyorum ama 2 yıllık evliyim. Eşim ucan kuştan kıskanıp bana hesap soracak bir adam. Bu yuzden cok sorunlar cok buyuk kavgalar oldu. 4 kere felan aile evime dondum bu sebeplerden. En son donduğumde 3 hafta kadar kaldım. Sonra eşim klasik ben pişmanım felan filan dedi bana da baba evine donmek zor geldi ( ailemden hana sıkıntı yok cok anlayislilar). Boylelikle yine barıştık. Eşim biraz olsun toparlanmış gibiydi ama ara ara yine kavga cıkıyordu. Eşim işimi cok problem ediyor arayan soran herkesi bilmek istiyor kimse bana whatsapptan yazsın istemiyor yazarsa goruntu at felan diyor neyse boyle boyle idare ettim ama cok uzuluyordum cevrem kalmadı. Neyi yanlış anlayacağı belli olmadığından kimseyle konuşmaz goruşmez oldum. Yine de bitirmekten hep vazgectim işte bi umut. Yeni bir ev aldık onla uğraşıyorduk tadilat felan herşey yoluna girer gibiydi taaki dune kadar. Pandemi dolayısıyla evden calışıyorum. Şuan kendi evimde internet olmadığından hergun annemlere geliyorum. Bazı akşamlar burda yemegi burda yiyoruz. Dun yine annemler de yiyecektik. EEşimhic haber vermeden pat diye annemlere geldi cıktı kız kardeşimle oturuyorduk. kız kardeşim varken haber veriyordu hep geliyorum diye vermedi. Boyle olunca kapıda gorunce şaşırdım ama şenlenmedim herkese hoşgeldin felan babam biz bi namaz kılalım sen eşinle otur dedi bende gittim oturdum yanına ev noldu su tamamen geldi mi felan sordum bu beni tersledi bende ses etmedim kalktım bilgisayarimi kapadım oturdum. Sonra bizimkiler geldi muhabbet derken telefonuma mesaj geldi eşimden. Sen niye kosa kosa gidip bilgisayar kapation birşeyler saklar gibi hayırdır demiş. Beynimden vurulmuş dondum bende yazdım mesai bitti yani napacaktim ne saklicam ben derken mesajda birbirimize girdik bizim suratlar duştu ailem fark etti yanlarında kavga cıktı. Eşim surekli beni sucladı. Sonra duşunelim biz dedik cekti gitti. Kalakaldım baba evinde yine. Tam evimizi aldık taşıncaz derken başıma gelenler. Boşanmaktan başka care kalmıyor ama nedense bu fikir cok ağır geliyor bana.
Cok uzun anlattım kusura bakmayın ama cok doluyum cok