Arkadaşlar 1 yıl aynı ev 2 yıl ayrı evlerde kalarak devam ettiğim evliliğim eşimin tum şartlarına evet dememe rağmen bir turlu aynı eve taşınmamasından dolayı sona ermisti.Kendisi tam bir aile bagimlisiydi.Bittikten sonra gelip yalvarmis tekrar evlenmek icin ısrar etmişti.Kesinlikle reddettim olmayacağını soyledim.is yerime evimin onune gelip konuşmaya calıştı ben de birkac kez dinledim onu ama asla evliliğin olmayacağını ailemin de istemediğini soyledim.bosanmadan sonra 3 ay gecti ailesi bugun telde aradı ve bizimkiler kesinlikle istemediği icin acmadilar.Gunlerdir ben sucluydum tum sucumu anladım cok değiştim psikologa da psikiyatriste de gidiyorum seni hep bekleyeceğim diyen insan ailem teli acmadığı icin bana umit verdin benimle oynadın diyerek bitirdiğini ve tum sosyal medyayı kapatacağını soyledi.Galiba benim bosanmami blof yapıyorum sanmış ve ailesi aradığında hemen cevap verip k osa kosa kabul edecegimi sanmış. Benimle evliyken ailesine ev alacagini,yakin oturacağını,yazın 40 gun koye gideceğini sunmus,calışmama rağmen kız tarafı diye asagilamis ben de yatağını bile ayıran boyle biriyle olmayagini duşunmuştum kopekler gibi pişmanım demişti ama gercek yuzunu bugun gosterdi.Ailesi kutsal varlıklar bosansak da onlara tel acmamak ne haddimize...İcimi dokmek istedim.Hatami biliyorum geldiğinde onu asla dinlememeliydim ama cok ozlemiştim o yuzden konustum