Merhabalar,
Ben 22 yaşındayım ve yaklaşık 1 yıldır evliyim 1 kızım oldu . Eşimle calıştığımız şirkette tanıdım ve severek evlendik . Yalnızca kızıma hamile kaldığımdan berri işten cıkmak istiyorum ama borclardan dolayı calışmak zorunda kalıyorum şuanda bi ev kredisi oduyoruz araba kredisi oduyoruz kızın giderleri bizim giderlerimiz derken iş bizim maasimizin dışına cıkiyo belki bunu nankorluk olarak goruceksiniz ama artık calışmak istemiyorum eşim calışmak zorunda olduğumu ,yoksa evi gecindiremeyecegimi soyleyip duruyo kendi maaşımdan haslık bile alamıyorum alırken izin istiyorum eşimden. Boşanmak istememin sebebi belki cok onemli olmayabilir ama cocuğumu anneme vermek zorunda kalıcam, yaşadığım şehitin iklimi okadar farklıki ben bile kalın giyinmeye rağmen donuyorum kızım daha cok kucuk ona neler olur getirip gotururken kaldiki her anne gibi bende kendi cocuğuma kendim bakmak isterim ,evi satalım dedigimde sen işten cıkarsan mahvolurum gecinderemeyiz ozaman sana başlık veremem kızına birşeyler alamam sadece evde otururuz diyo esim butun hayatını benim aldığım maaşa bağlamış ve eyer evi satmayı ve diğer borcları kendi odemeyi dusunmezse boşanmayı teklif edicem sizce ne yapmaliyim sizden fikir alırsam kendimi daha guclu hissederim