Selamlar,
Kavak tadı verdiğinin farkındayım ama burdan hep bakış acımı değiştiren yorumlar aldığım icin danışmak istiyorum.
Hanımlar, bayaaaa zamandır bir cocuktan baya hoşlanıyorum(onceki lululuk konularımda da yazmıştım.) Cocuğunda benden hoşlandığına emin gibiyim. Hem benimle ilgili arkadaşıma dedikleri, hem konuşmak icin bahaneler araması hem de surekli bakmasından emin gibiyim.
Gecen gun cocuğun arkadaşları benim diğer bi arkadaşıma x'e jehaan'ı ayarlasak demişler. Sonra yine arkadaşı yok ya x kimseyle yapamaz. Cok asosyal tek muhabbeti mac vs demiş. Biraz dar kafalı birisiymiş(?) ve asla birisinden hoşlansa bile soyleyecek cesaret yokmuş.
Başkasının ağzıyla hareket etmek istemiyorum, kendim tanımak istiyorum. Benim gorduğum kadarıyla kibar, anlayışlı birisi gibi ama arkadaşlarının boyle demesine ve hoşlansa bile asla soylemeyecek olmasına cok takıldım.
Birkac hafta once konuştuğumuz bi konuyla ilgili bi video serisi attım, izleyeceğini soyleyip teşekkur etti ve konuşmayı asla uzatmadı. Konuşmak istese mesaj atardı ustune ama diğer gun tum seriyi izlemiş yanıma geldi. Sonra ben yine mesaj attım ama konuşmayı kısa kesti. Kafam acayip karıştı, bi taraftan eee jehan bu cocuk sana hayatta acılmayacak diyorum diğer taraftan ya dedikleri gibi birisi cıkarsa diye korkuyorum.
Ben mi bi yerlere davet etsem cat diye. Bence ozguvenli bi davranış olur ama alacağım cevaptan emin değilim.