Evet kendimi cok koşeye sıkışmış hissediyorum ve sağlıklı duşunup duşunemediğini bilmiyorum, dışarıdan bir bakışa ihtiyacım var.
Eşime karşı artık hic birşey hissetmiyorum. Sevgi ya da saygı hic bir duygu yok. Cinsellik anlamında aylarca birlikte olmasak umrumda olmayacak, hatta tercih ederim.
Cok zor gecti son yıllarımız, eşim birkac yıldır iş bulamıyor, ekmeğini taştan cıkarabilecek bir adam değil, is bulursa calışır evet gayette başarılıdır iş hayatında ama hani ailesine her şartta bakabilen, sorumluluk alan erkekler vardır ya, oyle bir adam değil.
Son zamanlarda ofke kontrolu yok, zaten hic birzaman yoktu, ama bu kadar değildi. Sinirlenince bağırıp cağırıyor, işin kotusu eskiden alttan alan bendim ama artik bende de tahammul yok. Ben de bağırıp cağırıyorum.
Az evvel yine tartıştık bağrış ve gelip omuzuma bir tane vurdu. Ilk defa el kaldirdi bana. Vurduğu yer acımıyor, zaten cok hafifti ama kalbim cok acıyor.
9 yıllık evliyim, bu ilk fiziksel şiddet. Anlayacağiniz iyice civiklasti ilişkimiz. Ne saygı ne tahammul kalmamış ikimizde de.
Aklımın bir koşesinde surekli boşanma duşuncesi donup duruyor ama ona bile emin değilim. Tahammulun bittiği bir evlilik yurur mu, boş yere uzatmalari mi oynuyoruz onu da bilmiyorum Gercekten hic birşey bilmiyorum.
Eşim maddi sıkıntılardan boyle olduğunu duşunuyor, duzeleceğine inanıyor. Daha onceki konuşmalarımız bu şekilde.
Ama ben duzeleceğinmize inanmıyorum.
Hele ki ilk defa fiziksel şiddet oldu bugun,
Şimdi ayrı odalardayız ve benim eşime ya da evliliğime saygım filan kalmadi.
Daha once psikoloja gitmiştim, eşimi sevdiğimi ama ona karşı cok ofkeli olduğumu soylemişti. Gercekten seviyor muyum acaba? Ona bile emin olamıyorum.
Iki yavrum var, cok sık kavga etmiyor olsak da onlar da şahit oluyor kavgalarımıza malesef.
Sorum şu, bitmiş mi bu evlilik yoksa mucadeleye değer mi sizce?
Ozellikle cocuklarim acısından soruyorum.
Sizce onların hatırına kurtarılabilir mi, yoksa işin icine fiziksel şiddet girince bitmeli mi?
Bir defa el kaldıran tekrar mı kaldırır?
Ve en onemlisi, ben bundan sonra nasıl davranmalıyım?
Gercekten sağlıklı duşunemiyorum.