Selam hanımlar,
Evet bir derdim var. İşin icinden cıkamıyorum. Kafam allak bullak. 8 yıllık evliyim 30 yaşındayım. Eşim beni hic kıskanmıyor evlendikten sonra adam geniş bir adama donuşuverdi dicemde gercek yuzu buymuş.Geniş adam rahat kaygısız umursamaz biri karıma mı baktı biri karıma mı yazdı aradı mı umrunda değil. Yeni bir işten ayrıldım.işten ayrıldıktan sona ordaki iş arkadaşım (erkek) beni kız arkadaşlarımdan fazla arar yazar oldu. Bende eşime beni aramalarından bahsettim. Aradığında soyluyordum. Whatsptan yazıyordu goruyordu ama acıp bakmıyordu okumuyordu merak etmiyordu. Aradığını solediğimde niye arıyor hala ya diye bile tepki vermiodu hic. Bundan bahsettim sana soyluyordum ama hic tepki vermiyordun rahatsız değilsin sanırım bugunde aradı ama bu sefer acmadım dedim. Hatırlamıyorum bana soylediğini yazdıkları icinde farkında değilim cevapları verdi ya merak ediyorum neden beni hic kıskanmıyorsun cevap ver lutfen dedim ilk bilmiyorum dedi sona ısrar ettim kıskanmıyorsan sevmiyorsun demek dedim o da demekki dedi!
Ne alakası var tabiki de seviyorum hayatım demek cok zor geldi galiba cooook zor
Bi kız sana yazsa ben seni gebertirim dedim belki de yazıyor ben siliyorum dedi! Yani misilleme yapıyor verdiği cevaplarla. Ben mesela beni neden kıskanmıyorsun dediğimde sen beni neden kıskanmıyorsun, beni niye sevmiyorsun sen beni seviyorsun sanki diyor. Onunla alakalı bir şey yaşamıyoruz. Sevgimi de hep gosteren bir bayanım. Yani ben ona kendimi ve duygularımı anlatamıyorum anlamak istemiyor. Ben belki anlattıklarımdan sonra birşeyler değişir mahcup olur diye umit ediyorum ama maalesef kendi kabuğuna cekiliyor ya uyuyor ya oyun oynuyor. Bense odamda ağlıyorum. Allah ’ıma dua ediyorum boşanmak istiyorum ama cesaretim yok hem maddi hem manevi