Merhabalar herkese
Aranıza yeni katıldım. Benimde bir derdim var. Sizlerden fikir almak istiyorum.
tam bir yıllık evliyim. Eşim anlayışlı sevecen bana cok duşkun Olgun bir insandı. Boyle olduğu icin evlendim onunla. 2 yıl birlikteydik. Sonrasında evlendik.
Fakat zamanla saNki icindeki bencil, kibirli, şekilci insanı gormeye başladım.
duzenli olarak beni eleştiriyor şuan. ‘ ’Cok kilo aldın. Ben kilolu kadınları beğenmiyorum. Yanında kucucuk kalıyorum. Dikkat et. ‘ ’ vs vs. Ayrıca parantez icinde soylemek isterim ben 170 cm boyunda ve 68 kilo bir insanım. Balık etli olduğum doğrudur ama asla onun benimle bu şekilde konuşmasını gerektirecek kendimi OBEZ gibi hissetmeme sebep olacak durumda değilim. Bu laflarının ustune yani beni beğenmiyorsun o zaman dedim. İnce bir cizgidesin şuan dedi. İki tarafada yakınsın dedi. Neyse bu olay kapandı biraz atıştık vs. Bu olayda iki hafta once oluyor.
İki gun oncede rahatsızlandım. Ateşim cıkmaya oksurmeye başladım. Hastaneye gittim. Pandemi polikliniğine aldılar hemen beni. Bende ona soylemedim onemli bir goruşmesi vardı morali bozulmasın diye.kan verdim ciğerlerime baktılar surundu testi yaptılar. Surundu test sonucunu 2-3 gun icinde en gec alırsınız dediler. benim kan ve ciğer filmim cıktı. O sırada goruşmesi bittiği icin beni aradı bende durumu soyledim. Hastaneye geldi. Doktor tahlil ve ciğer filmime baktı. Temiz dedi. Emin olmak icin tekrar sorduk falan evde kalmam gerekirmiş diye. En ufak bir sorun Belirti vs gorsem Kesinlikle soylerim emin olun sadece soğuk algınlığı herşeyin temiz dedi. Sadece enfeksiyon kapmışsın dedi.Rahatladık cıktık hastaneden. İlaclarımı almadı. O gece benden uzak bana dokunmuyor yanımda bile yatmadı. Ama ben oluyorum hastalıktan. Ağlıcam yani o derece acı cekiyorum. Sabah kalktı işe gitti. İşten izin almasıda sıkıntı olmadı hic bi zaman. Devlette zaten. Bi telefonla hallediyor. Yerimden kalkacak durumum bile yoktu sabah. Annem geldi Allah razı olsun. O ilgilendi benimle. İlaclarımı aldı.Bişeyler yedirdi. Bugunde covit test sonucum cıktı.Negatif Tabi doktorunda dediği gibi. Klasik bi hastalık geciriyorum. Bugunde geldi yanıma yattı. Noldu neden yatıyorsun sonucum negatif diyemi dedim. Evet dedi. Canın ne kıymetliymiş demekki bana bişey olsa beni ilk bırakacak insan şenmişsin dedim bende.Evet canım kıymetli dedi. Ve bu korona ilk patladığı zaman biz konuşuyorduk hep. İkimizden biri hasta olsa ne yaparız falan diye. Seni asla yalnız bırakmam. Ne yaşayacaksak beraber yaşarız. Biton buyuk buyuk laflar ediyordu.
Ya inanılmaz bi hayal kırıklığı icindeyim yani. Ben abartıyormuyum. Yoksa son zamanlarda boyle ust uste cok olay yaşadık onlardan dolayımı.
cok ozur dilerim cok uzun oldu ama. Lutfen bi akıl verin. Teşekkurler