Bir cocuk var,aynı yaştayız.Online eğitim sebebiyle farklı şehirlerdeyiz şimdi.(Uni arkadaşım değil ama)
Flort ediyorduk sevgililik aşamasına yaklaşmıştık.Konuşmalar samimileşmişti.
Onceden de tanışıyorduk.O zaman yine birbirimizden hoşlanma durumları olmuştu ama orada kalmıştı oyle.Yeniden karşılaşınca ikimiz de cok mutlu olduk.Surekli konuşmaya başladık.
Psikolojik sorunları vardı yardım alıyordu,depresyonda gibiydi.Ben de elimden geldiğince yardımcı oluyordum ona.Sorunlarını dinliyor destek olmaya calışıyordum.Ama pek bir şey anlatmıyordu.Sonra birkac gundur mesajlarıma cevap vermemeye ve soğuk davranmaya başladı.Sorunları var ondandır kendi derdindedir o şimdi diye duşundum.
Sonra bir kızdan mesaj aldım.Beni nereden bulmuş bilmiyorum ben onu tanımıyorum.Bu cocukla aynı şehirdeler.
Kız bana “siz artık konuşmayı bırakın ben ona acıldım ve biz sevgili olacağız şu an konuşuyoruz siler misin onu” gibisinden bir şeyler yazdı.
Ben de silerim tabii dedim sildim.Cocuk da arkasından mesaj attı “ozur dilerim cok uzgunum” vs gibisinden.Cevap vermedim.Mesajlar artınca “onemli değil yoluna bak” gibi kısa bir cevapla geciştirdim.
İlk başta fark etmedim ama gercekten uzulmuşum.Uc kez bırakıldım.İlk olan eski erkek arkadaşım da iki kere yok yere bırakmıştı ustelik ben ilişkimiz icin cok cabalamıştım.O cocuk hÂl icimde bir uktedir aklıma geldikce sinirleniyorum.Bu da başka biri icin beni sildi.

Bu tarz şeyler yaşayan var mı ?? Hic sevilmeyeceğim hissinden,değersizlik hissinden nasıl kurtuluyorsunuz ? Bunu aşıp ozguveninizi nasıl artırıyorsunuz ?
Arkadaşlarımın sevgililerine flortlerine bakıyorum iyi olmayı gectim deli gibi şımartıyorlar arkadaşım whatsapptan engellediğinde ağlama krizlerine giriyorlar.
Bu arkadaşlarımın sırrı ne acaba ??