Bu zamana kadar Babam anneme ve bize cok cektirdi.Annemi defalarca kez aldattı. Maaşından bir kirayı verirdi. Elektrik suyu zor oderdi. Ev gecimini annem gunluk işlere giderek yapardı.Bizim bir kez başımızı okşamadı. Ne sevgi ne başka birşey gormedik. Hep evlenip başından gidelim istedi.18imden beri ondan para almıyorum.Şuan birimiz nişanlı, birimiz evli iyi babalık yapmış gibi samimi olmak ıstıyor.Kendine bir kadın bulmuş. Aylardır kadınla yaşıyor. Kadın ikiz cocuga hamileymiş. Annemde boşanma davası actı. Anneannemle maddi manevi destek. Erkek kardesım dahil herkes bana sen boşatıyorsun, geri doner baban. Yaşlanınca annen napacak diyor.Babam yuzyuzce eve geliyor yemek yiyor gidiyor. Salı gunu mahkemeye cıktılar. 2hafta sonra imza atıp boşancaklar.
Dun babam kardeşimi aradı. Kaza yaptım dedi. Sesi kotu geliyormuş. Kardeşim koştu hemen. Babamı bize getirdi.Kontenjırdan duşmuş. Kafası sarılı ve icmiş. Anneme diyor ki imam nikahlı karımsın. 8 ay sonra gelcem geri. Kocanla gurur duy. Kocanın şeyi başka kadına giriyor falan boyle şeyler dedi.Biz evi taşıyalım diyoruz. Ama taşısakta erkek kardeşim kız kardeşim babamı gene getırir eve. Evi taşırsa erkek kardeşimin evi bilmemesi gerek. Bu arada evli 2 haftada bir 1saat oturmaya geliyorlar. Babamın anneme maddi manevi zarar oldu. Ama boşansada annem ondan kurtulamayan gibi. Ben 1hafta sonra evlenecegım. Evimi kız kardeşim biliyor. Onada tembih ettim kimse bilmesin diye. Artık bu ailenin kavga gurultu alkol sıkıldım.Babam cocuk gibi iciyor kavga ediyor.Huzursuzluk.Ne tavsiye edersiniz.Tum akrabalar atan o senin baban diyor. Uzerimize borc yaptı. Bana hic faydası olmadı. Psikolojımı bozdu. Herkes bosanmazsın diyor. Diger kadınla yasıyor ama