Merhaba kızlar,
Aslında aktif olarak kullandığım bir hesabım var fakat bilinme ihtimaline karşı yeni bir hesaptan bu soruyu sormak zorunda kaldım maalesef.

Oncelikle şunu soyleyeyim, dunyanın en rahat kadınlarından biri olabilirim. Kesinlikle kıskanc veya kuruntulu olarak nitelendirilemem hatta cevremdeki insanlar bu halime cok şaşırırlar. Ancak son zamanlarda farklı bir şey yaşıyorum.
Eşimle işi gereği şu an uzağız. Bu ilk değil, daha once de uzak kaldık fakat hic şu anki gibi olmadı. Her şey benim birden yanlış bir şeyler olduğunu hissetmemle başladı. Boyle icimden bir şey sanki beni durtuyor gibi oldu bir anda ama adını koyamadığım icin ustune duşmedim. Ustelik elle tutulur bir şey de yoktu zaten asla. Sonradan ufak tefek tutarsızlıklar vesaire derken, ben neredeyse emin oldum diyebilirim ve kendimi rahatlatamıyorum. Hissettiğim de şu, karşılıklı platonik bir durum var zaten bulundukları yerde aleni bir şey yaşayamazlar. Ama yine soyluyorum, bana gore elle tutulur bir şey yok gibi hÂlÂ, cok guclu bir his sadece. Bir de eşinizi tanırsınız, ufacık bir şey değişse anlarsınız ya, o var.

Cok uzatmadan size sorum şu eşinizin veya sevgilinizin hic bir problem yokmuş gibi dururken aldattığını hissedip, doğru cıktığı oldu mu ? Kimsenin yarasını deşmek istemem ama yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden cok teşekkur ederim.