İyi akşamlar kızlar akşamdan beri biraz kafaya taktığım bir konuyu sorucam. Hamileyim ondan mı takıntılı oldum yoksa biraz pot mu kırmışım sizin gozunuzden gormek istedim.

Kız kardeşim dunden beri cok rahatsız korona şuphesi var bugun gidip test yaptırmış sonuc cıkmadı henuz beklemedeyiz . Annemle bu konu uzerine konuşuyorduk telefonda

konuştuk ettik yesin icsin dinlensin falan dedim klasik şeyler işte. Sonra ben şey dedim şimdi kardeşimin testi pozitif cıkarsa ne olucak tum aile beşiniz birden karantinaya gireceksiniz di mi? evden kimse cıkamaz 15 gun. alışveriş falan ne olacak yeme icme olayı.biz de biraz daha yakın olsaydık yapardık bir şeyler ilgilenirdik ama ne yapsak ki bir plan ayarlama yapalım falan dedim nasıl olacak bu işler dedim.

annemin bunları diyince sesi değişti yok ya evde her şeyimiz var ekmeğimi evde yaparım gerek yok falan dedi. kendimi ve rahatımı duşunduğumu sandı

ama arabayla 15 dk mesafede oturuyoruz.eşim gunduz işte. ben hamileyim boyle bir durumda onlara nasıl faydam olacak diye duşundum kendimce cozum yolu aradım ama yanlış kelimelerle ifade ettim sanırım.

bi de babam 25 yıldır sigara icen birisi onun icin de endişelendim. hadi kardeşim hasta oldu babam olmasın gitsin babannemin boş evde kalsın kendini karantinaya alsın falan dedim ne alaka dedi annem. Babamı soyleme sebebim sonucta yemek yapamaz kardeşime annem bakacak evde kalmasının bir anlamı yok diye ne bileyim ya ben bunları diyince annemin sesi değişti kem kum etti gibi hissettim

bir şey var mı benim dediklerimde dobrayım lafı eğip bukmem ama kafama takıldı