Hanımlar merhabalar, biraz karışık yazabilirim elim ayağım birbirine karışmış durumda lutfen kusura bakmayın.

Yaklaşık 15 gundur şehir dışındaydım. Bugun eve donduğumde fırın kapağının tutma yerinde bir sac teli gordum. Kesinlikle benim sacım değil. Durumu karmaşıklaştıran şu, ben şehir dışına cıkmadan bir gun once eşimin arkadaşı ve eşi bize misafirliğe gelmişti. Sac tıpkı o kadının sacına benziyor. Spesifik bir sac olmasa aklıma da gelmezdi ama 30 40 kadından ancak birinin sacı o kadar uzundur ve daha once de pandemiden dolayı sacını boyatamadığıyla alakalı aramızda bir muhabbet olmuştu sacın yarısı sarı yarısı kahverengi nerdeyse dibi geldiği cok belli.

Benim bulaşık makinem fırınla yanyana ve kadın bizde misafirken bulaşık makinesine fincanları yerleştirmişti. Sac toplama huyu da asla yok. Acaba sacı takıldı da ben ertesi gun fark etmedim mi diyorum.

Bir yandan da ya ona ait değilse sac? Evi didik didik aradım başka hicbir iz yok. Eşime konuyu acsam eğer boyle bir şey varsa bir daha yakalayamam. Acmasam normal nasıl davranabilirim bilmiyorum. Boyle bir şey varsa daha fazla aptal yerine konulmak istemiyorum. Şu an eşim geldiğinde evi barkı kafasına geciresim var. Ama haksız yere suclamaktan da korkuyorum. Kafam cok karışık...