Merhaba.. Esim aksam gelriken alis verise ugradi, aldiklarini bosaltip posetini atacakken cerez alip paketin agzini yirttigini gordum, o kadar ugrasiyorum aldiklarini temizleyip kaldiracagim diye disarida hem de markette pis elleriyle acip bir de cerez yiyor, ne yapsam, ne desem anlamiyor. Normalde meyveyi bile yikamadan yiyen biriydi, simdi ben biraksam yine aynisini yapacak. Bir cocugumuz yok olsaydi cok fena bozusurduk bu konularda eminim. Evde dikkat ediyor gibi gorunuyormus ama disarida boyleymis, mantigina yatmiyormus kabul edemezmis. O zaman dedim bosanalim ne yapalim, ben de seni kabul edemiyorum bu sekilde, ben de boyleyim. Gercekten icimden gelmiyor dusununce ne cocuk dogurmak ne bir sey, cok fazla eminim ki cok didisecegiz bu konularda. Yikamadan cocuga meyve vermeye falan kalkacak. Ben ne kadar titizsem o tam tersi. Tutup bitmis tuvalet sabunluk kutusunu geri donusume atacagim diye mutfak tezgahina koyan biri oyle soyleyeyim. Beni daha da tetikliyor bu halleri. Cok dikkat ediyormus onun gibi dikkat eden yokmuş. Bana bir sey bulastir sana hakkimi helal etmiyorum dedim. Virus sadece solunum yoluyla bulasirmis oyle diyor. Ne yapayim, ne yapmaliyim, iki farkli kafadaki insan, nasil uzlasir, uzlasir mi?