Merhaba arkadaşlar, aslında onemsiz bir konu biliyorum ama anlamsız bir şekilde sinirimi bozdu, ben mi cok mu anormal duşunuyorum merak ettim.
Nişanlımla 10 yılı aşkın bir ortak arkadaşımız var, benim cok yakın arkadaşım, hepimiz aynı okullarda okuduk, aynı mahallede yaşadık. bizim evimizde cok kalmıştır, arkadaş ortamımız ortak, aslında bi aile gibiyiz yani. ama nişanlımla aşırı kanka modları yok, ben olmasam goruşmezlerdi.
Bu arkadaşımın son yıllarda giyim kuşamında inanılmaz değişiklikler oldu. burada lutfen saldırmayın cunku ben de ne giydiğini onemsemeyen bircok insana gore dekolte sayılabilecek kıyafetler giyen ve kimsenin giydiğine karışmanın haddim olmadığını duşunen bi insanım.
Gectiğimiz hafta bizi evine davet etti yemeğe, uzerinde sutyen yoktu ve altında mini bir tayt camaşırı yoktu. acıkcası benim bile aşırı dikkatimi cekti cunku cinsel organı tum şekliyle belli oluyordu. ben bundan nedense rahatsız oldum. cunku kendimde dışarıda herşeyi giyinmeme rağmen evime biri geldiğinde belirli bir olcude dikkat etmeye calışıyorum.4 sene bir erkek arkadaşımla aynı evi paylaştım ama bir kere bile yanında sutyensiz durmadım. abimin yanında bile dikkat ederim giydiklerime. kaldı ki bu arkadaşım muhafazakar kokenli, 2-3 sene oncesine kadar benim giydiklerimi kimi zaman garipseyen biriydi.
siz olsanız sevgiliniz eşinizin yanında arkadaşınız bu şekilde durmasını garipser miydiniz? acıkcası bunu biraz duşuncesizlik olarak değerlendiriyorum. bunları duşunemeyecek biri haline gelmiş olamaz. hem kendime kızdım boyle bişeye taktığım icin hem de ona şaşırdım. cok kıskanc olmayanlar yorum yaparsa sevinirim