Merhabalar, sizin duşuncenizi oğrenmek istedim, bu aralar kendimi sorguluyorum hep, 24 yaşındayım, gecmişimi duşununce şimdiye kadar lise ve universitede arkadaşlık ve aşk anlamında tanıdığım insanlara galiba fazla anlam yuklemişim, kişileri 1 yada 2 ay tanıyıp aşık olduğumu duşunmuşum hep ve sevdiğimi soyledim ve beni sevmediler, yıllarca oyaladılar beni umut vererek ve kullanmak istediler, kız arkadaşlarımda da 1 ay tanıyıp her şeyimi anlatıp yakınlık kurmuştum cok azı haric gerisi kotu niyetli cıktı. Şimdi birine aşık olmaya korkuyorum ya benimle dalga gecerse ya beni kullanmaya calışırsa diye, televizyonda ve internette de goruyorum birilerine guvenip kotu durumlar yaşayanları ve guvenim iyice azalıyor, kız arkadaş edinirken de tedirgin olduğum oluyorum niyeti nedir diye ya arkamdan iş cevirirse dedikodumu yaparsa diye , iyi insanlarda var tabiki iyi olanlarla hala goruşuyorum, ben gercekten kotu niyetli insan cok gordum o yuzden karamsar oldum biraz, birde bende anksiyete de olduğu icin normal bir insana gore daha cok sorguluyorum, uzun bir sure aşk olaylarından uzak olacağım ama sizin duşuncenizi merak ettim bir insanı ne kadar sure tanıyıp sevgili olmak lazım, bir de normal yakın arkadaş edinirken ne kadar sure lazım, ben eskiden cok cabuk guvendiğim icin bazı insanlardan dolayı pişman oldum bu huyumdan. 1 yada 2 ay birini sevip sevgili olmak icin yeterli mi sizce?
Okuduğunuz icin ve goruşleriniz icin şimdiden teşekkur ederim.